Originally Posted by
elis
Θα στο πω απλά για να μη βασανίζεσαι μπορεί να ήταν τρελός διπολική η σχιζοφρένεια μπορεί να πήρε κάτι πιο πριν μπορεί να τον πείραξε το ποτό μπορεί χίλια δυο τα οποία δεν τα ξέρω αλλά ανώμαλος δεν είναι οι ανώμαλοι δεν τα κάνουν αυτά αυτό λέμε τρέχα εσύ να βρεις τι είναι αυτός με σιγουριά σ λέω ανώμαλος δεν είναι θα σ πω για μένα έχω σχιζοφρένεια καμιά δεκαπένταετια άμα πιω αλκοόλ φρικάρουν όλες και όλοι τι θες να κάνω είναι από τη σχιζοφρένεια αυτός μπορεί να είχε διπολική μπορεί χίλια δυο αλλά την ανωμαλία ξέχνα τη θες να βγούμε να πιω αλκοόλ να αλλάξει ο τρόπος μου και να φύγεις τρέχοντας άμα θες εδώ είμαστε και δε μιλάμε για μπάΦους εκεί θα χεστείς πάνω σου άμα θες το δοκιμάζουμε τέλος πάντων σύνελθε γτ είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι και βγες και ζήσε κι εγώ πριν πάθω το ατύχημα είναι κάνα δυο βράδια δε θυμάμαι τίποτα από το ποτό τι θες να κάνω αλλά άμα είσαι πολύ σουρωμένος συνήθως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κι αφού δω ακόμα μάλλον εντάξει σύνελθε και ζήσε ο κόσμος έχει προβλήματα πιο σοβαρά από ότι νομίζεις