Elis αν εννοείς εμένα όχι δε σε κοροϊδεύω.Αντίθετα σε εκτιμώ για την ευστροφία σου
Printable View
Elis αν εννοείς εμένα όχι δε σε κοροϊδεύω.Αντίθετα σε εκτιμώ για την ευστροφία σου
Τα ανήσυχα πνεύματα συναντώνται επιτέλους
πόσο δίκιο έχεις όμως..κάποιοι κάπου κάποτε μας έβαλαν μέσα σε ένα καλούπι και εμείς αντί να το σπάσουμε,συνηθίσαμε να ζούμε μέσα σε αυτό...
Αχ Ρέα μου κάποτε θα τα ξαναδιαβάζεις όλα αυτά και θα λες ρε πόσο δίκιο είχε κάποτε θα έρθεις στα λόγια μου αλλά εγώ δε θα μαι εκεί και θα βρεις κι ένα καψούρακος και θα είσαι χαρούμενη μόλις συνειδητοποιήσεις ότι το μπόι δεν αλλάζει κι αυτοί που νομίζουν ότι αλλάζει πλανώνται θα καταλάβεις Ρέα μου και σε συμπαθώ πανάθεμα σε
Έτσι είναι ακριβώς. Όχι απλά λάθη κάνει, αυτά είναι πάρα πολύ μεγάλα λάθη. Δεν είναι επιμελής καθόλου.
Εδώ έχουμε πρόβλημα συνδυασμού ελαστικότητας και μη επιμελής από πλευράς διαχείρισης. Και οι χρήστες, ναι, μπορούν να βοηθήσουν κι αυτοί-ές.
Εγώ κύκνε θα αλλάξω χρώμα απο μαύρο σε κάτι πιο φωτεινό όταν θα έχω λύσει όλα τα θέματα που με απασχολούν.Οταν μέσα μου θα υπάρχει μόνο φως και καθόλου σκοτάδι και ντροπή γιαυτό που είμαι.Ισως αυτό να μην γίνει και ποτέ όμως.Θα δείξει...