Originally Posted by
Natalia_sups
Εγω σε πιάνω εσυ δεν με πιάνεις. Εσυ θέλεις μια όμορφη με ευρεία κριτήρια να την δείξεις στους φίλους σου να πουν "πω ρε μεγάλε μπράβο". Η κι αν δεν το κάνεις να σκεφτείς απο μεσα σου "μπράβο μου αξίζω τελικά". Εισαι κολλημένος σε μια αρρωστημένη εμμονη. Δηλαδή τι φαντάζεσαι; Θα πας σε μια όμορφη κοπέλα, θα της πεις "εισαι όμορφη" θα σε επιβεβαιώσει και αυτη "εισαι όμορφος" και θα κάθεστε δυο όμορφοι διπλα διπλα; Και μετα; Τι θα λέτε; Τι θα σας ενώνει; Τι θα σας κανει χαρούμενους; Προς το παρόν δεν βλεπω τιποτα αλλο στο κεφάλι σου περα απο το "όμορφη όμορφη ομορφιά ομορφιές όμορφοι ανθρωποι ομορφιά όμορφοι ιου άσχημοι αμορφοι άσχημοι όμορφοι άσχημοι όμορφοι". Αν καποιος σημειωνε τι σκεφτεσαι ολη μερα καθε μερα με αυτο το κειμενακι θα κατεληγε. Δεν ανσγνωριζεις τιποτα αλλο ως άξιο η ενδιαφέρον και δεν καταλαβαίνεις ποσο συναρπαστικα ευρύ και ενδιαφέρον ειναι το φασμα της γνησιας έλξης που μπορει να αισθανθεί κανεις για διάφορους λόγους, πολλές φορές πιο ικανοποιητικούς μάλιστα απο το "θα έδειχνε ωραία σε ενα εξώφυλλο η θα έπαιρνε πολλα λαικ στο fb". Και παρεπιπτοντως ολες οι κοπέλες στις φωτο που έστειλες ηταν όμορφες. Ολες. Γιατι πχ αυτη χωρις τα γυαλιά στο κεφάλι και όχι αυτή με τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι; Ειναι όμορφη. Γιατι αυτη με το μαύρο και το τζιν μπουφάν απο πάνω και όχι η δεξιά της η η αριστερά της; Ολες είναι όμορφες. Επίσης μπορω να βρω πολλά θετικά και αρνητικά σε ολες, ακομα και σε αυτές που θεωρείς όμορφες μπορω να βρω μειονεκτηματα. Οι φωτο που μου έστειλες απλα επιβεβαίωσαν την αρχική μου υπόθεση, οτι έχεις κολλήσει με αυτο το θέμα λόγω πολυ χαμηλής αυτοπεποιθησης. Τελοσπαντων. Δεν εχει σημασία τι θέλεις για να ικανοποιήσεις τον εγωισμο σου, ετσι όπως το πας που να χτυπάς το κωλο σου κατω δεν θα το έχεις. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν εχεις τίποτα να αποδείξεις σε κανέναν. Τελοσπαντων προσπάθησα, κοιτα μη μεινεις με... την ομορφιά στο χέρι οσο περνάει ο καιρός :P