Μηπως για αυτο σου εδωσε και τα αλλα μεντς ? για να μπορεις να κλεινεις και λιγο το ματι ?
PS :TV Series Black box 2014 Bipolar content.
Printable View
Χμ... βλέπω το έχεις με τις σειρές :) Την έχω δει ήδη αυτή τη σειρά. Δεν είμαι και ο τελειότερος ασθενής που υπάρχει, είμαι λίγο ανυπάκουος και αγύριστο κεφάλι ειδικά στα κέφια μου :S
Εγω σκεφτομαι - και σε ποιον δεν θα αρεσε να νιωθει μονιμως ανεβασμενος, δημιουργικος, δραστηριος ? Εν μερει λογικο να αντιστεκεσαι στην 3πλη ληψη. Απο την αλλη ομως... σου προτεινα και την σειρα αν και εχει γυναικα οπου δυσκολο να ταυτιστεις καθοτι δειχνει τι τραβαει και εκεινη οταν ειναι μονον στην ευφορια. Ποσο δυσκολο ειναι να την αρνηθεις.
Σε γενικες γραμμες απο οσα εχεις γραψει, φαινεσαι να εισαι καλα με αυτο που εισαι, πλην του υπνου.
Εαν δεν λαβεις βαριες δοσολογιες για υπνο αλλα ισα ισα ας πουμε να κλεινεις εστω ενα 5ωρο και σε αυτο νιωθεις αρνηση ?
Κατι ακομα, μπορει ναι μεν ο οργανισμος σου να ειναι σε αριστη κατασταση και να αναβαλεις την συνθηκη υπνου. Ισως ομως καποια στιγμη εξαντληθεις... αλλά σου φαινεται απιστευτο, ε?
Δεν ξερω... τι αλλο να σου πω, περα απο το οτι δε χανεις κατι να ανακαλυψεις τον συνδυασμο που και θα αισθανεσαι ομορφα αλλά και θα κοιμασαι. Αν δεν συνεννοεισαι με τον ψυχιατρο σου τοτε ισως βρεθει καποιος καταλληλοτερος. Αν δεν συνεννοεισαι με κανεναν ειναι καθαρα δικη σου ευθυνη η διαχειριση του εγκεφαλικου νευρικου συστηματος.
Α! ΤΟ ψευδωνυμο μου αρεσει παρα πολυ.
:)
Τι σειρά είναι αυτή βρε παιδιά που μπορούμε να τη δούμε και εμείς? ?
Constantly curious (και εσύ έχεις ωραίο το ψευδώνυμο, μου θυμίζει τις γάτες) δεν είναι θέμα άρνησης αλλά περισσότερο φόβου. Δεν φοβάμαι μήπως πέσω από τα σύννεφα, αλλά τις παρενέργειες των ουσιών στον οργανισμό μου, που μπορεί να είναι ανεπαίσθητες μέχρι σημαντικές. Θα μπορούσα να έπαιρνα 10mg Ολανζαπίνη και 500mg Depakine αλλά και τα δύο επιφέρουν ως αποτέλεσμα την αύξηση βάρους, μέχρι και τη βλάβη στο συκώτι. Ο ψυχίατρος που έχω είναι μη συνεργάσιμος και να σου πω την αλήθεια σε 3 πήγα και παρατήρησα πως και οι τρεις έχουν ανένδοτο χαρακτήρα με συνέπεια στην αγωγή και τη δοσολογία να είναι μη συνεργάσιμοι. Θα μου πεις βρες κάποιον άλλον, αλλά σε πόσους να πάω πια, απογοητεύτηκα, έχω σχηματίσει την άποψη πλέον πως πρέπει να γίνεται το δικό τους. Έχεις να μου προτείνεις κάποιον συζητήσιμο;
Συγνωμη αλλά εχω μια απορια, δοκιμασες ποτέ εστω για 3 μηνες τον συνδυασμο ?
Τα κιλα ελεγχονται, στο λεω που επαιρνα το πιο συνηθισμενο αντι καταθλιπτικο π φερνει αυξηση και το κοντρολαρα φουλ.
Τωρα ως προς το συκωτι... θα κανεις ελεγχους να βλεπεις σε τι κατασταση βρισκεται.
Για να ειναι και οι 3 ανενδοτοι θα εχουν επιστημονικους λογους. Απο οσο εχω διαβασει το ενα συμπληρωνει το αλλο... τι να γινει... ετσι παει !!!
ΥΓ - Εχω αδυναμια στις γατες, το νικ ομως σημανει ουσιαστικα "συνεχως ανησυχη" μιας και ετσι ειμαι ολα τα χρονια.
Tρεις μήνες αγωγή δεν ακολούθησα ποτέ. Η αλήθεια είναι πως έχω λίγη υπερβολική ευφορία και όλοι μου λένε μα καλά τι έχεις πάθει, στάματα γιατί τους κάνω χιούμορ και λιώνουνε στο γέλιο, αλλά δεν τους έχω πει ότι είμαι διπολικός, δεν ξέρουν για τη κατάσταση μου. Κατά τα άλλα η αλήθεια είναι πως αφού μου τα γράφουνε που μου τα γράφουνε τα φάρμακα να τα έπαιρνα έστω στη μισή δοσολογία από αυτή που μου έχουν προτείνει αλλά φοβάμαι κιόλας μην χάσω αυτό το τόσο καλό συναίσθημα που έχω μέσα μου. Δεν είμαι σαν τη τύπισσα πάντως εκτός τόπου και χρόνου, δεν ξεφεύγω έτσι με τέτοιο στύλ
Mindcirme, ισως να ρυθμισουν και χαρα και υπνο και τυχον καμια εξαρση. Δεν ξερω, μπορει να κανεις το σωστο και εγω να μαι λαθος αλλά και τρεις γιατροι λαθος ?
Ειπες εισαι τυπου 2 ? δλδ εχεις ταση ποτέ προς θλιψη μετα απο ευφορια ή προς μεικτο υπερβολικο πανω κατω συναισθημα ?
Και κατι ακομα, τι ηταν αυτο που σε οδηγησε να λαβεις διαγνωση ? Προτροπη οικειων ? δικη σου απορια ?
Αν θες μου απαντας.
Που σαι βρε εγκλημα και εχω αϋπνία ??? :cool:
Αγαπητός... :)
Εγώ σαν διπολικός τύπου 2 ήμουν περισσότερο προς την κατάθλιψη, αλλά τώρα με τα αντικαταθλιπτικά δεν έχω κατάθλιψη και είμαι λειτουργικός. Στους γιατρούς πήγα γιατί δεν ένιωθα καλά, από μόνος μου ένα πρωί.
Με φωνάξατε; Σας παρουσιάστηκα...
Σπανιο παντως να παιρνει πρωτοβουλια ασθενης να σκαει στον ψυχιατρο να του λενε -ειστε διπολικος- και να ξεκινα μαραθωνα.
Εγω με αφορμη 9 μηνο παθολογικο αγχος πηγα, ηξερα οτι δεν ειχα αλλη λυση πλεον, ειχα ολα τα ψυχοσωματικα...
Τι να πω, φαινεσαι ανθρωπος που ξερει καλα που παταει και που βρισκεται.
Επειδη το ειχα και εγω αυτο και μετα το μυαλο μου μου δειξε την "αλλη πλευρα"... δεν κανω πειραματα... προσεχω πολυ πλεον για να εχω !!!
Δεν θα χαρακτήριζα μαραθώνα αυτά που έκανα. Απλώς δεν ένιωθα καλά και πήγα και επειδή κακά τα ψέμματα, είναι υποκειμενική η διάγνωση, στράφηκα σε τρεις γιατρούς. Τώρα από εκεί και πέρα ανακαλύπτοντας την ασθένεια, δυσκολεύομαι να αναγνωρίσω στη ζωή μου συμπτώματα υπομανίας ή μανίας. Και επειδή άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε επέλεξα τη χρήση αντικαταθλιπτικών για να καταπολεμήσω αυτό που όντως ένιωθα και με οδήγησε σε αυτούς.
Δεν νιώθω μια υπερβολική ευφορία για να ακολουθήσω εξ' ολοκλήρου την αγωγή τους. Και έχουν περάσει τόσοι μήνες που πλέον πλησιάζω στην έξοδο του τούνελ. Οδεύω προς το να κλείσω τον κύκλο της ψυχιατρικής. Βασικά νομίζω πως τελικά είχα απλή κατάθλιψη και όχι κάτι διαφορετικό!
:confused:
Μακαρι φιλη να χες μονον αυτο και αχρειαστοι να ναι, στο ευχομαι πολυ !!!