Originally Posted by
Anikan
Καταρχήν μην ντρέπεσαι. Είσαι απογοητεύμενη αυτό το διάστημα. Είναι λογικο να δυσκολεύεσαι να βρεις τα ψυχικά αποθέματα να αντιιμετωπισεις μια ενδεχόμενη άρνηση επανασύνδεσης από την κόρη σου. Δεν πιστεύω ότι σου κρατάει απλά ίσως επειδή είναι μικρή ακόμα (υποθέτω) να μην έχει μπορέσει να ξεπεράσει το χωρισμό των γονιών της ακόμα. Είναι θέμα χρόνου πιστεύω Κατερίνα να σε πλησιάσει από μόνη της. Συγγνώμη αν γίνω αδιάκριτος αν θες μου απαντάς:έχεις κάτσει να συζητήσεις μαζί της τους πραγματικούς λόγους που χωρισες;ήταν λάθος προς εσένα το να πάρεις πάνω σου όλο το φταίξιμο τότε.
Όσο για αυτό που λες ότι τους έχουν μείνει άσχημες αναμνήσεις που σε βλεπαν έτσι, ξέρεις και μόνη σου ότι δεν φταις εσύ που αρρωστησες. Εγώ βλέπω μια γυναίκα με τεράστια ψυχική δύναμη πίσω από αυτά τα λόγια που έχει παραμερισει τον εαυτό της(συγγνώμη αν κάνω λάθος) βάζοντας σε πρώτη μοίρα την αγάπη της για τους άλλους. Κι εγώ παντού με βρίσκω λάθος, κάθε μέρα με δικαζω. Θα ξέρεις και μόνη σου ότι η αυτομομφη είναι ένα από τα βασικά συμπτώματα της κατάθλιψης. Όμως πρέπει να σταματήσουμε να καταδικαζουμε τους εαυτούς μας για να προχωρήσουμε. Συγγνώμη αν κάπου γίνομαι αδιάκριτος ή απόλυτος. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω κάπως...