κανε την αρρωστη και κλεισου στο δωματιο σου...κανεις δεν θα διαμαρτυρηθει γιατι δεν θα θελει να κολησει ..
Printable View
αναπληρωνεις ωρες χαμενες... σημασια εχει να ξυπνας διχως πλακωμα
Εντάξει αυτά τα μικρά θέματα νομίζω μπορείς να τα αποφεύγεις. Υπάρχει μια εφαρμογή popcorn λέγεται και έχει αρκετές ταινίες, ειδικά τις καινούργιες. Αν δεν ξέρεις ρωτάς κάποιον να στο κατεβάσει...Δηλαδή εντάξει σκας που σκας για όλα τα υπόλοιπα γιατί να μην λύσεις τα πιο απλά? Δεν είμαι και καλή στη συμπαράσταση η αλήθεια είναι..............
Καλημέρα! :)
Το ξέρω το site και μέχρι να κατεβάσω μπορώ αλλά δεν με βολεύει να τις βλέπω στον υπολογιστή...οπότε κάποιες φορές βγαίνω εγώ κάποιες άλλες στέλνω τον πατέρα μου...
Το βράδυ είδα ένα τρομαχτικό όνειρο αν και με άγνωστους ανθρώπους αλλά και πάλι με τάραξε...ήταν κάποιοι άνθρωποι σ' ένα γκαράζ και κάτι κάνανε, δεν θυμάμαι τι ακριβώς κι έρχεται ένας άλλος που μάλλον ήταν εχθρός τους και τους λέει ότι έβαλε επίτηδες φωτιά στο σπίτι του ενός κι ότι δεν προλαβαίνει να σώσει κανέναν από τους δικούς του που ήταν μέσα...και κάπου εκεί ξύπνησα αναστατωμένη, τι στο καλό ήταν αυτό;;;
Κυκνακο μου να ξερεις οτι οι ταινιες μυστηριου και ψυχολογικου αγχους μπορει να ανεβαζουν αδρεναλινη και να γουσταρουμε εκεινη τη στιγμη αλλά μελέτες λεν πως ως εικονες - συνθηκες σκανε και στα ονειρα.
Αχ βρε κυκνακι :) Κοιμηθηκα .... επιτελους !!!!
Λες να επηρεάστηκα από ένα θρίλερ που είδα τις προάλλες cc; Αν κι είχε και κάποια αστεία σημεία, δεν μπορώ να πω ότι τρόμαξα ιδιαίτερα...πάντως ταιριάζει με το θέμα του φόρουμ καθώς διαδραματιζόταν σε ψυχιατρείο... :p Όμως σε λίγο θα βάλω να δω κάτι εντελώς αθώο, τον "Μικρό πρίγκηπα"... :o
Χαίρομαι για σένα... :)
Εγω προσπαθω παρα πολυ να αντισταθω στη μανια μου για θριλερ και να βλεπω κωμικα...
οτι πιο αστειο αν γινεται γιατι η κυκλοθυμια παει και ερχεται...
Και ναι εχει βγει επιστημονικη μελετη που υποστηριζει την δυναμη της εικονας και του ηχου - βλεπε τηλεοραση ανοιχτη στο σπιτι --- πλυση εγκεφαλου !!!
Σε νιωθω αλλά ριξτο και λιγο στην κωμωδια ή αυτες με τιτλο "οικογενειακες, φαντασιας" γλυκουλες ειναι !
Κυκνε μου
Α, εγώ πάλι δεν καταφέρνω ν' αντισταθώ ότι καινούριο βγαίνει το βλέπω αν μπορώ και στο σινεμά...
Όμως σήμερα πήρα μια αισθηματική και μια κοινωνική ταινία οπότε θ' αλλάξω παράσταση κι ας ελπίσω να δω καλύτερα όνειρα ή καθόλου...ελπίζω να καταφέρω να τις δω στην ώρα τους και να μην καταλήξω να κοιμάμαι από νωρίς κι απόψε...
Πολύ μου άρεσε που έγραψες το όνομα μου με ροζ γράμματα... ♥ :)
Να τις βαλεις πιο νωρις τοτε, αν συνηθως σε πιανει ας πουμε υπνηλια 21 00 βαλε τες τωρα να τις δεις, αν ξυπνησεις ξαφνικα βλεπεις την αλλη μιση πανω στην αυπνια.
Ναι εβαλα ροζ για εσενα γιατι προσπαθεις και εσυ πολυ !!
Εισαι ο Κυκνος μας
Ποια θα δεις ? Λεω μπας και μου ξεφυγε και την δω και εγω...