αμα τις πω να γραψει εδω θα με χωρισει πριν της πω τιποτα δεν το ξερει οτι πηρα την βοηθεια σας και αν το μαθει χωρισα τα συμπερασματα δικα σου
Printable View
αμα τις πω να γραψει εδω θα με χωρισει πριν της πω τιποτα δεν το ξερει οτι πηρα την βοηθεια σας και αν το μαθει χωρισα τα συμπερασματα δικα σου
κανενας!! μονο εσυ και αυτη https://www.youtube.com/watch?v=E55ni_xc4ww
Κοίτα παιχταρά ο άνδρας δεν παθαίνει τίποτα συνήθως άμα είναι άνδρας από σχέσεις χωρισμούς κλπ συνήθως τα κορίτσια παθαίνουν οπότε φίλε δείξε χαρακτήρα πρόσεχε το κορίτσι αν δε θες να τις ραγίσεις την καρδιά και να σε βρίζει επειδή σε βλέπω τσακαλακο στα λέω αυτά χωρίς πλάκα πες το κορίτσι να γράψει εσύ καλά είσαι και πρόσεχε την
το ξερω οτι με αγαπαει και την αγαπω και εγω αλλα ρε παιδια γιατι τα κανει ολα αυτακαι 1 δευτερολεπτο να δω μια θα νευριασει και δεν θα μου μιλαει και μετα νευριαζω εγω και δεν τις μιλαω ουτε εγω και λεει γιατι να ειμαι με καποιον που κοιταει συνεχει αλλες??!
δεν με αφηνει να παω στον θειο μου που εχει 3 κορες και φορανε κολαν και λεει θα τις κοιταω συνεχεια και βλακειες που δεν στεκουν
αμα με πιασει να βλεπω τσοντα θα με χωρισει κατευθειαν