Βέβαια αυτοί δεν με βλέπουνε και είμαι μόνη μου με τον ασθενή αλλά πάλι εδώ και ένα μήνα που έχω αναλάβει εγώ δεν έπαθε κανένα κακό ο ασθενής.
Printable View
Βέβαια αυτοί δεν με βλέπουνε και είμαι μόνη μου με τον ασθενή αλλά πάλι εδώ και ένα μήνα που έχω αναλάβει εγώ δεν έπαθε κανένα κακό ο ασθενής.
Κηπ γουοκινγκ
Οχι , δεν θα σε διορισουνε , και στα προσεχη χρονια , θα χειροτερεψει η κατασταση , εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα ( δεν μπορω να σκεφτω τι ) , αλλα αρρωστοι θα υπαρχουν παντα ...............σιγα τωρα μην κατσεις να διαβασεις , ναλλαξεις επαγγελμα , αυτο ειναι πιο δυσκολο απο την νοσηλευτικη ........
Που βλεπεις φως , βρε ρεμ ? εγω δεν βλεπω τιποτα για τα επομενα 10 χρονια , μονο εξωτερικο ........αν και με τις κοσμοιστορικες αλλαγες που γινονται , ολα ειναι πιθανα ........................... παντως κι εγω δεν θα δουλευα ποτε ως νοσηλευτης , θα ημουν πολυ αδιαφορος στην δουλεια μου .........
Με πιάνει πολύ άγχος που δουλεύω και σήμερα ....
Για μενα μεινε εκει και γενικοτερα ψαξου. Ψαξε κατι πιο light στο αντικειμενο σου ή οπως σου ειπαν και πιο πανω ψαξου για να αλλαξεις αντικειμενο.
Συμβουλεψου και καποιο φορουμ νοσηλευτων αν δεν το εχεις κανει ηδη
Μήπως να δοκίμαζες διδασκαλία σε ιεκ νοσηλευτικής πχ? Για ψάξτο
Συνεχίζω την δουλειά αλλά φοβάμαι πολύ το γύρισμα του ασθενή στο πλάι.... γενικώς ακόμη έχω άγχος και φοβάμαι πολύ...
Δελφίνι χάρη σε εσένα και τον ασθενή σου φοβάμαι πως θα μου ξανακολλήσει η φοβία για Πλάγια Αμυατροφική Σκλήρυνση (ALS)!
Κανόνισε!
Η αλλη ηρθε πεταξε ενα ειμαι εξυπνη και ικανη και δεν κανουν ολοι για αυτη την δουλεια και εξαφανιστηκε χαχαχαχα...Μια χαρα τσακαλι ακουγεσε...Απλα σκεψου μωρε οτι οταν δεν δουλευεις οι στιγμες ελευθεριας ειναι μεχρι να παει 12 αφου πιεις τον καφε σου την πρωτη μερα αρχιζεις και αναπολεις την δουλιτσα σου.Παλεψετο λιγο οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι στον τομεα που σπουδασες ολο και κατι θα βρεις και επειδη δεν σου κολαει εδω που εισε δεν σημαινει πως παντου θα νιωθεις ετσι...