εντάξει δε πειράζει,θα τα πούμε από αύριο που ελπίζω να φτιάξει :)
Printable View
Γεια σου και από μένα ....
Αυτο που εγω εχω να πω ειναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποια διαταραχή για να κάνεις παρέα με τη μοναξιά ... Εγω αυτο που παρατηρώ είναι ότι οι σχέσεις ειναι προβληματικές...
Δυστυχώς βλέπω πολυ μοναξιά γύρω μου όχι μόνο σε στόμα της ηλικίας σου και σε πολυ μεγαλύτερα ... Δεν ειναι τυχαίο αυτό...
Ακόμα λοιπόν και αυτοί που θεωρουνται "υγιείς" δεν έχουν το ίδιο υγιείς η και καθόλου κοινωνικό περιγυρο... Το ίδιο ισχύει και στον ερωτικό τομέα στο περίπου...
Μην αισθάνεσαι περίεργα με αυτό ... Δεν ειναι όλοι για όλους ... Και ειδικά στη ηλικία σου οι περισσότεροι ακολουθούν τα πρότυπα η τη μόδα της εποχής ..
Δεν ειναι κακο να επιλέγεις με ποιον θα κάνεις παρέα αν σου ταιριάζει, αν έχεις χημεία μαζι του κλπ
Και εγω εχω κάνει ένα ξεκαθάρισμα γνωρίζοντας πως μπορεί να εμένα και μόνη μου... Όμως το ίδιο μόνη ένιωθα και με άτομα που δεν ταιριαζα, που εκπέμπαμε σε άλλο μήκος κύματος και εγω πνιγομουν σε αυτο.... Απο εκεί και πέρα διαλέγεις...
Τουλάχιστον εδω θα βρεις καλή παρέα νομίζω ... Και εγω καινούρια ειμαι εδώ...
Οποτε καλώς όρισες!!!
καλησπέρα mara35!! καλως ήρθες κι εσύ!
Δε πιστεύω σε καμία περίπτωση πως φταίει για το ότι δεν έχω φιλίες η διαταραχή μου. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που την παλεύει με νύχια και με δόντια από παιδί και δεν την αφήνω να πλησιάζει αρνητικά τους γύρω μου όσο μπορώ. Φυσικά δεν την κρύβω γιατί στην τελική είναι ένα κομμάτι μου και έχω μάθει να το δέχομαι και γιατί όχι και να το αγαπώ πολλές φορές.
Αλλά ναι έχεις απόλυτο δίκιο για τις ανθρώπινες σκέψεις έτσι είναι, πολύ μοναξιά και συμφέρον, μόδα κτλ.. Είναι κρίμα βέβαια γιατί πιστεύω υπάρχουν άνθρωποι όπως ας πούμε εδω μέσα που έχουν και θέλουν να δώσουν πράγματα και δε μπορούν γιατί δε βρίσκουν ανταπόκριση.. Δε ξέρω τι άλλο να πω μόνο εύχομαι όλοι να βρούμε ότι αναζητάμε γιατί δυστυχώς η μοναξιά πονάει και κάποιες φορές είναι αφόρητη.
Έχεις δίκιο όλοι εδώ βοηθανε ο ένας τον άλλον με τον τρόπο του... Και δυστυχώς όλοι μας βιώνουμε τη μοναξιά με τον ενα η τον άλλο τρόπο ...περισσότερο η λιγότερο...
Ξέρεις τι γίνεται ? Απλά εδω μέσα είσαι ο εαυτός σου και εσύ και εγω , όλοι μας... Δεν σε ξέρει κανεις εκτίθεσαι λες πραγματα που δεν τολμάς να πεις εκεί έξω , την αλήθεια σου... Αυτή η αλήθεια σου στην πραγματική ζωή ενοχλεί πολλούς ... Συγγνώμη αλλά δεν μπορείς να κάνεις η να είσαι αυτο που θέλουν οι άλλοι... Αλλα ο εαυτός σου...
Υ.Γ μπράβο σου που δεν έχεις πρόβλημα και έχεις αποδεκτει το εαυτό σου και την "ιδιαιτερότητα" σου χωρίς φόβο και με θάρρος... Δεν το κάνουν όλοι γιατί ωωω τι θα πουν οι άλλοι? Συν ο φόβος της απόρριψης και της απομάκρυνσης ως "προβληματικού" ατόμου λες και οι άλλοι όλοι ειναι τέλειοι . Με κάτι τέτοια πολυ νευριάζω....
H αλήθεια είναι πως είτε εκτός φόρουμ είτε εδώ είμαι ακριβώς ίδια. Δε φοβάμαι ούτε να πω πως νιώθω ούτε ποια είμαι γι αυτό και προφανώς δεν έχω φίλους. Γιατί για να βρεις άτομα να κάνεις παρέα στον περισσότερο κόσμο απαιτεί τυπικότητες και υποκρισία. Ποιος θα κάτσει άλλωστε να συζητήσει βαριά,σοβαρά θέματα? Όχι απαραίτητα για τις φάσεις που περνάμε αλλά και γενικά για οτιδήποτε να συζητάς με πάθος,ειλικρίνεια και άνεση. Κανένας.
Αγαπώ τον εαυτό μου ναι και δε θεωρώ κανέναν άνθρωπο ατελή παρά μόνο τον κακεντρεχή και όποιον φέρεται άσχημα στους άλλους για να ανέβει αυτός. Ο καθένας μας αποτελεί τη δικιά του τελειότητα και το τέλειος δε σημαίνει ότι δεν έχεις ελαττώματα αλλά το να μαθαίνεις να ζεις με αυτά αρμονικά. Το τι θα πουν οι άλλοι δε με αφορά μόνο εαν είναι για την αυτοβελτίωσή μου. Ξέρω ότι προσπαθώ να φέρομαι όσο μα όσο καλύτερα γίνεται,είμαι άνθρωπος όμως και όχι Θεός, θα κάνω λάθη, θα μάθω από αυτά, κάποια ίσως τα επαναλλάβω άλλα όχι όμως δεν αφήνω άτομα να με δηλητηριάζουν πλέον. Πιστεψέ με με έχω πληγώσει πάρα πολύ στη ζωή μου, με έχω αυτομαστιγώσει αλλά όχι δεν αξίζει!
Και όσο αναφορά για το ''προβληματικός'' είναι απλά ο άνθρωπος που δεν αντιμετωπίζει τα λάθη του,τα προβλήματά του αλλά τα μεταθέτει σε άλλους με τον χειρότερο τρόπο, όχι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιατερότητα και μια ευαισθησία. :)