Originally Posted by
arntaben
Νομιζα πως αυτο ειχα κανει καιρο τωρα πχ με το ισχαιμικο που ειχα παθει, αλλα να που ακομα με τρομαζει σαν ιδεα... Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως παθαινω. Και σημερα πχ ξυπνησα ενω δεν κοιμηθηκα καλα και θελω απλα να κλαιω (και παλι δεν μπορω). Καθε φορα που παθαινω μια κριση πανικου, μετα μου ερχεται εντονα στο μυαλο η εικονα του πατερα μου οταν παθαινε το εγκεφαλικο... Πως μαζευτηκαν ασθενοφορα, φιλοι τριγυρω και εγω να προσπαθω να συντονισω τις κλησεις απο το κινητο... Ημουν τοσο ψυχραιμος τοτε και τωρα αναρωτιεμαι γιατι; πως; ακομα θυμαμαι ποσο τρομαγμενη ηταν η μητερα μου που προσπαθουσε να με πεισει οτι ολα ειναι καλα...Μα πως ειναι ολα καλα; Αφου τον ειδα τον ανθρωπο να καταρρεει μπροστα στα ματια μου...
Κοιτα ειναι εντονη εμπειρια κι εγω ειχα δει εναν ανγνωστο ανθρωπο στα 6-7 μου να αυτοκτωνει μπροστα μπυ και ακομα το θυμαμαι και ας μην ηταν γνωστο μου ποσο μαλλον ο πατερας σου για μενα καλα κανεις και θυμασε να μην το ξεχασεις ποτε μερικα πραγματα οσο και να μας πονανε αξιζουν να τα θυμομαστε
Τι ειναι το ισχαιμικο?
Και μηοως ο λογος που δεν κλαις ειναι ειπηδη δεν θες να φανεις αδυναμος ευαισθητος κλπ? κι εγω δεν κλαιω αλλα ξερω τον λογο ( βεβαια δεν μπορω να το πω εδω δημοσια αλλα τον ξερω ) εαν δεν το ξερεις προσπαθησε να το βρεις και θα δεις οτι μετα θα ανοιξεις και θα φυγουν ολοι αυτοι πι καπνοι που εχεις μεσα οπως λες
Καλησπερα, γενικα να ακουσω καποιες γνωμες, να παρω λιγο κουραγιο διαβαζοντας και θρεντς αλλων και τις ιστοριες τους, διαβαζοντας καποια καλα λογια-συμβουλες και να ξερουν μερικοι ανθρωποι που εχουν βρεθει σε δυσκολες καταστασεις την ιστορια μου (εστω και απο εδω). Τα ατομα της ηλικιας μου κακα τα ψεματα δεν μπορουν να αντιληφθουν τι σημαινουν ολα αυτα οποτε και οταν τους τα λεω απλα με κοιταζουν με ενα κενο βλεμμα η το παιζουν ξερολες και λενε αντε μωρε ξεκολλα και ακου τι εγινε με τον γκομενο/α. Οταν κατι σου τρωει το μυαλο και την ψυχη τοσο πολυ ειναι δυσκολο να ξεκολλησεις ομως και δεν το καταλαβαινουν, ορισμενοι για να ειμαι ειλικρινης νομιζω πως δεν με γνωριζουν καν καλα (και ας εχουμε και 7+ χρονια φιλιας με ορισμενους), ενω αλλοι σε κοιτανε με λυπηση. Και γενικα με ποναει παρα πολυ οταν ενω δεν δινω δικαιωμα για να με λυπουνται το κανουν...