Originally Posted by
boo
καλημερα παιδια
@Constantly curious
με πηρε και με σηκωσε χτες.με πηρε πολυ απο κατω.κοιτουσα τις φωτογραφιες τους στο φεισμπουκ βρηκα και μια παλια που ημασταν ολες μαζι και με πηρε και με σηκωσε.αρχισαν οι αυτοκτονικοι ιδεασμοι, οι φωνες εμφανιστηκαν παλι και με εβριζαν και με κατεκριναν μετα απο αρκετες μερες που ηταν πιο ηρεμες καιτις ακουγα μον για 1-2 λεπτα καθε 2-3 φορες τη μερα και αν..
γι αυτο και δεν εκανα καποιο βημα να τις παρω.νομιζω θα γινω χειροτερα.ασε που ας πουμε οτι τις επαιρνα και αυτες δεχοντουσαν (σιγα να μη) θα ειχα τρομερο αγχος.δε θα ηξερα τι να πω.θα πεταγα ενα καλα ειμαι κι ας εχω περασει τοσα πολλα απο τον Οκτωμβρη μεχρι και τωρα.τι νοημα θα ειχε αυτο? να λεω ψεματα για να πηγαινω για ενα καφε με δεχονταν πισω?χειροτερη μοναξια θα ενιωθα νομιζω..
στη μια κοπελια η αδερφη της ειχε καταθλιψη αλλα δεν πηγαινε ουτε σε γιατρο ουτε σε ψυχολογο απο οτι θυμαμαι.αλλα το νιωθω το εχω καταλαβει απο τοτε που μιλησα αλλαξαν ολα ρε γ@μωτο..τοσο κακο ειναι αυτο?
εγω οταν καταλαβα οτι ο κολητος μου κανει ψυχαναγκαστηκα πραγματα εψαξα στο ιντερνετ τι ειναι αυτο, του βρηκα γιατρους και ψυχολογους..δε με τρομαξε τιποτα.τι διαφερω εγω απο τους αλλους και απλα με απομακρυναν?μαλλον δε προκειται ποτε να παρω απαντηση..
οσο για τους δικους μου και τους παπαδες δε θυμαμαι τι μου ειπε η γιατρος δεν τα παω καλα με τη μνημη μου με τα χαπια τον τελευταιο καιρο, παντως απο οτι θυμαμαι πηρε το μερος μου.
@elis
τους ειπε για την παθηση σου και δε θελησαν ουτε απο κοντα να σε δουν?στο τηλεφωνο δλδ τι σου ειπαν?
@mindcrime
ωραια αντιετωπιση και θελουν να λεγονται και γιατροι..εγω οταν πηγαινα στα επειγοντα του ΑΙγινητειου με αντιμετωπιζαν καλα, με ειχαν μαθει βεβαια πηγαινα σχεδον καθε μερα για να με ηρεμησουν.μηπως να πας κι εσυ σ αυτο?
αθε φορα που θα ανοιγω το στομα θα χανω κι απο εναν?τραγικο..πολυ μοναξια η ολη φαση τελικα απο οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σας..
@Constantly curious
ε οσο ναναι με πηρε αρκετα απο κατω.απορω γιατι τις θυμηθηκα.ισως γιατι μετα απο 7 μηνες μου λειπουν πολυ.να βγω για εναν καφε εξω οπου αν συμβει κατι, γιατι συμβαινει οταν ειμαι δυστυχως εξω απο το δωματιο, να μπορω να φυγω θα μπορει καποιος να με καταλαβει ξερω γω?
εχω μια παρεα με 2-3 ατομα στην Αθηνα απο τις ομαδες αυτοβοηθειας.οπου δε μιζεριαζω γιατι συζηταμε τα παντα μεταξυ μας πολλες φορες και ασχετα με τις παθησεις και ειναι ωραια σχετικα.μερικες φορες κανω τα δικα μου αλλα δε με παρεξηγουν..αυτο ειναι ωραιο.αλλα αυτα τα παιδια τα βλεπω για 1-2 μερες καθε 1.5 μηνα γιατι ειναι Αθηνα κι εγω επαρχια αρκετα μακρυα..
@Natalia_sups
ναι ισχυει οσο καιρο ημουν χαχαχα κοι χουχουχου ή μου ζηταγαν τη βοηθεια μου σε κατι ολα ηταν μια χαρα.οταν αρχισαν να συμβαινουν διαφορα εφαγα χι.παλιοτερα στην 1η μου νοσηλεια η 1η κοπελα ειχε ερθει να με δει για 15 λεπτα και μου ζητησε να βγουμε εξω απο την πτερυγα γιατι δεν αντεχε εκει μεσα μου ειχε πει.μετα απο λιγο καιρο που ημασταν για καφε της εξηγησα αυτα που λενε ψυχωτικα και μετα εξαφανιζολ..
δεν εχια ποτε αλλες φιλες εδω στην πολη μου..μονο αυτες.Αθηνα ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα.γι αυτο προσπαθω να διαβασω να περασω σε μια αλλη πολη να μην εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου και ισως να κανω καινουριες παρεες.αλλα θελει και πολυ διαβασμα η φαση και δεν μπορω να συγκεντρωθω..τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα..κ καλυτερα να μην πλατιασω με αυτο
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΟΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!