Originally Posted by
hurt_child1984
ναταλια δε ξερω καθολου.Ισως να εχεις και δικιο,γιατι μεγαλωσα με το να πιστευω οτι εγω φταιω για οτιδηποτε κακο συμβαινει,αλλα απο την αλλη επειδη εχω περασει παρα πολλα πολυ φοβαμαι οτι δε θα καθομουν,γιατι ηση ανεφερα πως δε μαρεσε το οτι δεν ηταν τρυφερος με το σκυλο μου,οτι αποκαλουσε ανωμαλια της φυσης τον ομοφυλοφιλο αδερφο και οτι δε μαρεσε που εκανε χρηση χασις εστω και περιστασιακα,και μαλιστα ελεγε οτι καθαριζε το μυαλο του,και τετοιες μπουρδες!
Επισης ο τυπος αυτος δεν πηγε να σπουδασει επειδη οι γονεις του ειχαν οικονομικο θεμα,και ισως το οτι εμεινε στην επαρχια να εκανε χειροτερα τα πραγματα μιας και πολλες φορες μου εβγαζε το οτι εχει υιοθετησει τη νοοτροπια του χωριατη ψευτομαγκα.Εβγαζε ματι παντως οτι προσπαθουσε να δειξει οτι ειναι αντρας συνεχως,υποτιμωντας τους φοιτητες που σπουδαζουν στη περιοχη μας,και με διαφορους τροπους εμενα,οτι πως παστωνομαστε ετσι ειμεις οι γυναικες,και γενικα εβγαζε μια απεχθεια.Μου ειχε σηλωσει εηαλλου οτι εχει βαρεθει τις γυναικες που τις ενδιαφερει μονο βνα βαφτουν και να βγουν και που θα πανε (καμια σχεση με εμενα,να το πω αυτο)