Originally Posted by
Anna Mar
Νικ οντως αυτο για το παγωτο δεν εχει καμια σχεση..και δεν ειναι μονο αυτα που λεει..ειναι κι ο τροπος που τα λεει..σαν να με ειρωνευεται και σαν να προσπαθει να μου επιβαλλει την αποψη της (τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω) , κι οταν καποιος μιλαει για τους γονεις του με τα χειροτερα λογια φαντασου πως θα μιλαει για τους γυρω ...το να λεει στον αντρα της κι γενικως οπου σταθει κι οπου βρεθει τα προσωπικα μου σου φαινεται λογικο; εξαλλου γιατι να ξερει ο καθενας τι κανεις στη ζωη σου;; χτυπα ξυλο αυριο μεθαυριο πες οτι χωριζω ειναι αναγκη να το γνωριζουν ολοι με ποιον τα ειχα κτλ;; απλα υποβαθμιζει πραγματα τα οποια κανω κι εκανε κι η ιδια στην ηλικια μου..οπως για παραδειγμα στην προταση γαμου που ανεφερα πιο πριν..ο αντρας της την γνωριζε μονο ενα μηνα και της εκανε προταση γαμου και μολις της ειπα οτι μου εκανε και το αγορι μου που ειμαστε μαζι 2 χρονια γυρισε να μου πει οτι δεν ειναι φυσιολογικος ως 24χρονος να θελει να ειναι για παντα μαζι μου ...σορρυ αλλα εχω δει ωριμους κι απο πιο μικρες ηλικιες οπως ειναι οι ηλικιες των 20 ..και η δικαιολογια οτι εχει σπιτι στην πολη κι οτι δεν θα με παντρευτει για να μην αφησει το σπιτι στην πολη κι ερθει στο χωριο που κολλαει;;και το συμπαθει το αγορι μου κιολας