Όλα με πειράζουν!! Δε θέλω να του κάνω κουβέντα γιατί μπορεί, όπως είπε και ο macgyver, να φανώ αδύναμη και να πυροδότησω και άλλο το ενδιαφέρον του.. Και δεν το θέλω σε καμία περίπτωση αυτό..
Printable View
Στο εκρυβε,αυτο τα λεει ολα απο μονο του...εσυ τους φιλους σου τους κρυβεις απο αυτον; Δεν νομιζω...αρα γιατι να στο κρυψει; Επισης δεν παιζει να του την επεσε χωρις να της δωσει αυτος δικαιωματα...ακομα και αν ισχυει ποια γυναικα στα συγκαλα της το κανει χωρις να παιζεται εστω και ανεπαισθητα παιχνιδι και απο τους δυο; Της ανοιξε τον δρομο..Δεν σημαινει οτι ο αντρας σου εκανε κατι η κανει η θα κανει, αλλα οτι ξυνεται και ψαχνεται για επιβεβαιωση το λιγοτερο ειναι σιγουρο...Εμενα θα με πειραζε και αυτο...η προθεση να κανεις κατι με αλλη μπορει να μην πραγματοποιειται για χιλιους δυο λογους που μπορει να μην ειναι οι σωστοι και η μακροχρονια προθεση μου φαινεται πιο επικινδυνη απο πραξη του τυπου "μεθυσα και επεσε πανω μου μια θεα"...Για την ωρα μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα αλλα το ενστικτο σου να μην δειξεις κατι ακομη ειναι νομιζω σωστο. Ξερουμε πως ψαχνει επιβεβαιωση. Την επιβεβαιωση την παιρνουμε απο καποιον που εκτιμουμε, οχι τυπου τι καλος ανθρωπος, αλλα απο καποιον που σεβομαστε. Οποτε κανε το παν για να εμπνεεις σεβασμο και σιγουρια, μεινε κυρια και μην δειξεις ιχνος ανασφαλειας ως προς τη φιλη σου η οποιαδηποτε η και ενω ειστε οι δυο σας. Οσο για το θεμα της φιλης...ζητα του να κρατησει το μωρο και να βγεις με τη φιλη σου γιατι θελεις να ξελαμπικαρεις λιγο με καθαρη γυναικοπαρεα...προτεινε το/καντο μερικες φορες και κοψε διακριτικα αντιδρασεις και κινηση και στους δυο.
Εννοείται οτι δεν εχαψα το οτι μιλούσε φιλικά με την άλλη στο φμπ.. Δεν είμαι χαζή ούτε ευκολόπιστη.. Του είχα κάνει σκηνή τότε..και πάγωσα μέσα μου.. Αφοσιωθηκα στα μαθήματα μου και στις εξεταστικές μου και τελείωσα τη σχολή μου πρώτη με άριστα!! (βγήκε και κάτι καλό)!!! Λολ!!! Μου πήρε πολύ καιρο να το ξεπεράσω.. Κυρίως γιατί όλα αυτά τα χρόνια δε γύρισα να κοιτάξω άλλον άντρα..και ούτε τώρα θα το κάνω.. Έχω μια δικιά μου ηθική που δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πέσω τόσο χαμηλά και να γίνω λυσσάρα ακόμη και αν αυτός έκανε κάτι με κάποια άλλη.. Γενικά οπότε τον είχα σε "δεύτερη" μοίρα και είχα άλλες προτεραιότητες, ήταν κερί αναμμένο.. Λες και φοβόταν μη με χάσει.. Μη γυρίσω και κοιτάξω άλλον.. Έβγαινα για καφέ με συμφοιτητές μου και λύσσαγε.. Δεν ενέκρινε ποτέ οποιαδήποτε παρέα περιελάμβανε άντρες.. Τώρα όμως που είμαι κλεισμένη σπίτι με το παιδί.. Θεωρώ ότι υποσυνείδητα με θεωρεί δεδομένη..
Ο άντρας σου θέλει να καλείται τη φίλη σου για καφέ. Από ότι κατάλαβα είναι δική σου φίλη. Πόσο συχνά στο ζητάει? Επίσης εσύ με τη φίλη σου βρισκόσαστε πάντα με την παρουσία του άντρα σου?? Οκ καταλαβαίνω ότι έχεις το μωρό και δεν μπορείς να βγαίνεις, αλλά άλλες ώρες εσύ δεν βλέπεις τη φίλη σου? Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει κάπως τα δεδομένα στη σχέση. Όταν βρίσκεστε μαζί την κοιτάζει κάπως? Έχεις πιάσει κανένα ύποπτο βλέμμα?? Παλιότερα ένας σύντροφος μου ψιλογούσταρε την κοπέλα του φίλου του, κάναμε παρέα σαν ζευγάρια, αλλά εκείνη δεν του έδωσε δικαιώματα. Εγώ πάλι δεν του είπα τίποτα απολύτως, τον άφησα και φυσικά δεν έγινε κάτι. Αν η φίλη σου είναι κυρία όπως λες θα ξεφουσκώσει, αν φυσικά υπάρχει κάτι και το τονίζω το αν!
Το ζητάει συνέχεια.. Κάποιες φορές και κάθε μέρα.. Ή μέρα παρά μέρα.. Ακόμη και για φαγητό θέλει να την καλούμε..δεν έχω πιάσει ύποπτο βλέμμα..αλλα γενικά μου έλεγε ότι είναι πολύ καλή και όμορφη κοπέλα και ότι χαραμιζοταν με τον φίλο που είχε.. Ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν κούκλος..προχθες μάλιστα χώρισε η φίλη μου γιατί την παράτησε ουσιαστικά ο φίλος της.. Δεν της έδινε σημασία και το τελειωσαν..
Εγώ δεν νομίζω πως τρέχει τίποτα και απλώς τα σκέφτεσαι όλα αυτά, εγώ πιστεύω πως απλώς θέλει παρέα και να σου πω και κάτι άλλο, δεν ξέρεις πως θα αντιδρούσε η φίλη σου, μπορεί να τον έφτυνε και να σου το έλεγε κιόλας ότι ο άνδρας σου μου την έπεσε... Δεν είναι και τόσο εύκολο ας πούμε επειδή ντε και καλά θέλει την παρέα κάποιας να της την πέσει και να του κάτσει... Άσε που μπορεί να είναι συνεσταλμένη και να τον κράξει κιόλας.... Γυμναστική κάνουμε και στο σπίτι... δεν είναι ανάγκη να πάμε γυμναστήριο, θέληση να υπάρχει... μπορείς επίσης να παίρνεις το μωρό στο καρότσι και να περπατάς μία ώρα την ημέρα σχετικά γρήγορα για να το κάψεις το λίπος που έχεις...
Μπορει και να ισχυει αυτο το τελευταιο εν μερει...ξεκουνησου λοιπον και κανε πραγματα για εσενα αφου οπως λες ηταν κερι αναμμεννο πριν. Ξερω πως θελεις να χαρεις το μωρο και την οικογενεια σου λιγο πιο στενα και ηρεμα πλεον αλλα αφου εχουν ετσι τα πραγματα βαλε παραλληλα και αλλες προτεραιοτητες...οπως και να εχει πρεπει να εχεις ενδιαφεροντα και ασχολιες στις οποιες ο αντρας σου δεν συμπεριλαμβανεται.
Eιμαι αρκετα βεβαιος οτι το ' ζουμι ' ειναι εδω ...........εχει πεσει στην παγιδα της ' δεδομενης ' γυναικας , που μονο δεδομενη δεν εισαι , αλλα με ενα παιδι που εχετε , και αν δεν εχει αρκετη ωριμοτητα , σε θεωρει 100% δεδομενη , οποτε εχει ' αποκοιμηθει ' το ενδιαφερον του για σενα ...............η δουλεια σου , ειναι να του το αφυπνισεις , βγαινοντας εξω , κανοντας οτι νομιζεις ................. ειμαι σιγουρος οτι μολοις νοιωσει οτι αρχιζει και σε ' χανει ΄ , θα αφυπνιστει , και θα τα ξεχασει ολα περι φιλης , φεις , κλπ .κλπ. ...........πολλοι την παταμε/νε ετσι .....ειναι θεμα ωριμοτητας ......
Αυτο ειναι προβλημα , διοτι πρεπει να νιωσει οτι κλονιζεται η σχεση σας , δεν ξερω με ποιον τροπο , ισως με την σταση σου ? αλλα και παλι , θελει γερο ταρακουνημα , για να παρει μπρος ο αντρας σου , να νιωσει οτι μπορει και να σε χασει .................παντως , το σκεπτομουν ταπογευμα , και δεν πιστευω οτι μπορει να φυγει ο αντρας σου , να σε εγκαταλειψει δλδ , απλα θα υπαρχει αυτο το ενοχλητικα χλιαρο ενδιαφερον συνεχως , μεχρι νεωτερας ..............δεν ξερω προσωπα και πραματα , οποτε δεν μπορω να σου πω , πως μπορεις να του δωσεις την εντυπωση οτι αρχιζεις και πραματι ' φευγεις ' .............εσυ ξερεις καλυτερα , αλλα κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα , εχω ζησει παρομοια περιπτωση , γιαυτο ασχολουμαι .................κατι να επινοησεις ....δεν υπαρχει αλλος τροπος , εκτος καιι αν η φιλη , τα φτιαξει με καποιον , και εξαφανιστει ...........μην με κοιτας εμενα , μενω Αθηνα !!