Originally Posted by
lemonia28
Όπως είπα πιο πριν έχω ζητήσει λύσεις παντού, από τηλεφωνικές γραμμές στήριξης, αστρικές προβλέψεις και κάρτες, ψυχολόγο ΚΑΙ ανδρολόγο.
Ο ανδρολόγος μου είπε πως κάποιοι άντρες έχουν περισσευμα τεστοστερονης και αυτο εκδηλωνεται σε 'ατερμονη ερωτικη διαχυτικοτητα τύπου Α' κι ότι αν κάνουμε αρκετό σεξ θα "ξεφουσκώσει" κάποια στιγμή. Αλλά πηγαίνει 1 χρόνος από τότε και ακόμα δεν υπάρχει μείωση της όρεξης. Ο ψυχολόγος δεν είπε τίποτα για παραφιλία, έμεινε μόνο στο κομμάτι των συναισθημάτων κι αν θα πρέπει να του παρέχω περισσότερη τρυφερότητα αντί για σωματική ευεξία. Ωστόσο κάθε φορά που προσπάθησα να το γυρίσω στο ρομαντικό, του βγήκαν άλλες ορέξεις και ένστικτα και κατέληγα δεμένη κάπου με μπαλάκια στο στόμα και άλλα τέτοια που δεν κάνει να πω δημόσια ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η γραμμή προβλέψεων ήταν ό,τι πιο βοηθητικό βρήκα μέχρι τώρα. Μου προέβλεψε ότι το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα ήταν πολύ δύσκολα και όντως, ο σύντροφός μου εκείνη την Παρασκευή αφού γύρισε από το μπιλιάρδο που είχε βγει με τους φίλους του είχε φέρει μαζί μια στέκα με την οποία με ράπισε κατά τη διάρκεια του σεξ.
Το χειρότερο ήταν ότι δυστυχώς κατάλαβε ότι είχα καλέσει σε κάποια περίεργη γραμμή αφού η Cyta που έχουμε προσφορά 19.90, ήρθε φουσκωμένη κατά 20 ευρώ. Καταφερα να το καλυψω λεγοντας οτι μιλουσα με μια ξαδερφη μου στον Καναδα, από τότε δεν μου έχει ξαναπεί κάτι γι αυτό.