Οταν πριν απο 10 μερες βγηκα σαββατο βραδυ μονη μου με την κουμπαρα μας που ειναι ελευθερη κ αλλαζει γκομενο καθε βδομαδα φρικαρε. Και την επομενη μερα ειχε νευρα. Δεν βγαινω ποτε μονη μου αλλα τωρα το εκανα επιτηδες για να δει ποιος νιωθω.
Printable View
Οταν πριν απο 10 μερες βγηκα σαββατο βραδυ μονη μου με την κουμπαρα μας που ειναι ελευθερη κ αλλαζει γκομενο καθε βδομαδα φρικαρε. Και την επομενη μερα ειχε νευρα. Δεν βγαινω ποτε μονη μου αλλα τωρα το εκανα επιτηδες για να δει ποιος νιωθω.
Yasmin79 μια ειναι η λυση, πες του πως τον αφηνεις διακοπες να παει, αν σε αφησει και εσενα να πας διακοπες με την κουμπαρα. Και αυτος να μεινει σπιτι με το παιδι και να βραζει απο μεσα του :p
Μα ξερει οτι δεν θα το κανω. Και επισης δεν μπορω να λειτουργω ετσι λες και ειμαι πιτσιρικα κ πικαρω το γκομενο μου. Αυτα τα καναμε στο λυκειο!!!
Πρεπει να καταλαβεις ομως οτι η αντροπαρεα ειναι ιερη.Για μενα δεν κανει παραλογο. 3 μερουλες ζηταει ο ανθρωπος να σουρωσει λιγο σιγα το πραγμα ολοκληρο θεμα το εχεται κανει
Ηθελα να ξερα γιατι παντρευομαστε αντρες κ οχι γυναικες!!!!!????:D
Και η γυναικοπαρεα επισης ειναι ιερη. Yasmin79 μην το βαλεις κατω, επανασταση εδω και τωρα :p
Δεν μπορουμε αυτο να το παραβλεψουμε βεβαιως βεβαιως!������
Εγω προσωπικα δεν θα σ χαιδεψω τα αυτια θεματοθετρια ,απλα θα σ πω αστον τον κακομοιρη 3μερουλες αφου σε εναν χρονο μονο αυτο ζηταει?τι ζηταει δλδ?
Αφου δεν κοιταει αλλες και τετοια καλα εισαι
Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!
Εγω σκεφτηκα και κατι αλλο να του πεις : "Αγαπη μου αφου θα πας πανω, ευκαιρια ειναι να βγω και εγω με την κουμπαρα οσο θα λειπεις. Δεν σε πειραζει ε αγαπη μου? Απλως λιγο να ξεσκασω και εγω".
Σιγουρα τουρμπο θα τον κανεις :p
Γιατι δεν εχω καθολου ομως διαθεση να παιξω αυτο το παιχνιδακι;;;;