Elis , να 'σαι καλα :D
Printable View
Elis , να 'σαι καλα :D
Γεια σου Anna Mar, διάβασα την πρώτη σελίδα μόνο, αλλά ήθελα να σου πω ότι όλα αυτά που μοιράστηκες μαζί μας, οι αγωνίες και οι σκέψεις σου, τα αισθάνθηκα πολύ όμορφα και γλυκά.. Θα σου έλεγα αν τον αγαπάς και αισθάνεσαι ότι σε αγαπάει κι αυτός να κάνεις το βήμα, δε χρειάζεται όμως να το κρύψεις από τους δικούς σου.. Τι πάει να πει ότι μπορεί να χωρίσετε; Νομίζω ότι οι γονείς σου είναι ορθολογιστές, μάλλον ανησυχούν γενικότερα, μίλα τους και θα τη βρεις την άκρη.. Καλή τύχη σου εύχομαι :)
Tak71 δεν μπορω να τους το πω απο την αρχη..θα αφησω να περασει λιγος καιρος..σε ευχαριστω παντως , να 'σαι καλα ✌
άννα έχω διαβάσει το θέμα σου και την πρώτη σελίδα, οπότε δεν ξέρω αν έχει υποθεί κάτι που έχασα..
πάντως με αυτά που διάβασα έχω να σου πω τα εξής:
έχω μείνει κ γω σε άλλη πόλη επειδή σπόυδαζα κ τα είχα από απόσταση με το αγόρι μου και έχουν υπάρξει στιγμές που και εγώ κ το αγόρι μου θέλαμε να συγκατοικήσουμε γιατί περνούσαμε καλά μαζί ...
αλλά ..
καταρχάς από ότι διάβασα το αγόρι σου δουλεέυει κ παιρνει αρκετά καλά λεφτά για τις μέρες μας.. θα ναι κρίμα να παρατήσει την δουλειά του για να έρθει στην δική σου πόλη κ αν δεν βρει κάτι τι θα κάνει ;; εγώ στην θέση σου θα τον σκεφτόμουν κ δεν θα ήθελα να κάνει μια τέτοια θυσία για μένα, γτ τώρα το παίρνει αψήφιστα αλλά στην πορεία μπορεί να το μετανοιώσει.
δεύτερον, μπορεί να είσαι ενήλικη όπως σου είπαν τα άλλο μέλη κ να μπορείς να φέρνεις όποιον θέλεις π.χ. στο σπίτι που νοικιάζεις, αλλά για να συγκατοικήσεις είναι μια αλλαγή που θα πρέπει να την συζητήσεις με τους γονείς σου γιατί αυτοί πληρώνουν.. κ ακριβώς επειδή αυτοί πληρώνουν, μπορεί όποτε θελήσουν να έρθουν σε σένα να σε δουν και τότε τι θα κάνεις ; θα πετάξεις το αγόρι σου έξω από το σπίτι μέχρι να φύγουν ; κ αυτό να κανεις, θα δουν ότι υπάρχουν κ αντρικά πράγματα μέσα στο διαμέρισμα, δεν γίνεται να μην το προσέξουν !
κ ειδικά που έχεις πάρει γνώμη κι από την μητέρα σου κ ξέρεις ότι δεν συμφωνεί ! και τα παραπάνω λεφτά που θα στέλνουν οι γονείς σου για να πληρώνουν το διαμέρισμα τι θα γίνονται ;; γτ αν τα "τρως" ανώ ουσιαστικά δεν τα χρειάζεσαι γτ θα πληρώνει το αγορι σου τα μισα, τότε αυτό είναι κοροιδία προς τους γονείς σου !
και τρίτον, οκ, είσαι ενήλικη αλλά μόνο 19 δεν είσαι και 28 ας πούμε για να παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες μόνη σου !
τέλος, το ότι περνάς καλά μεσα στην σχέση και είσαι ερωτευμένη κτλ κτλ δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο με την συγκατοίκηση.. η συγκατοίκηση έχει ευθύνες που θα είναι δύσκολο να τις αναλάβεις από αυτή την ηλικία, θα σου πρότινα να μην δεσμευτείς τόσο πολύ από αυτή την ηλικία, έχε την σχέση σου, αλλά ζήσε κ την ελευθερία σου ταυτόχρονα ! έχεις χρόνο για συγκατοίκηση ! τώρα μπορεί να το βλέπεις το όλο θέμα πλ ρομαντικά, αλλα με την συγκατοίκηση δεν είναι έτσι τα πραγματα, μπορει ο ρομαντισμος να φυγει κ να τον απομυθοποιήσεις στο μυαλο σου.. εισαι σιγουρη ότι θες να το ζησεις αυτό από τοσο νωριςς ;;...
από όλες τις πλευρές είμαι αντίθετη με αυτό που πας να κανεις...
Troxia εννοειται οτι θα ψαξει πρωτα να βρει δουλεια στην πολη μου και μετα θα ερθει..εξαλλου εκει που μενει δεν τον κραταει και τιποτα..με τους γονεις του μενει , η δουλεια που εχει δεν ειναι και μονιμη..επισης ειμαι της αποψης οτι αν καποιος εχει ορεξη για δουλεια βρισκει οπως και να το κανει..ακομα για να το πας σοβαρα στις μερες μας πρεπει να τον ζησεις τον αλλον , εννοωντας οτι πρεπει να μεινετε μαζι για να δεις πως θα τα πατε...οι γονεις μου ειτε 19 ειμαι ειτε 29 παλι θα μου απαγορευαν να συγκατοικησω...δεν μπορω να φτιαξω τη δικια μου ζωη στα μετρα των γονιων μου..εξαλλου δεν σκοπευω να το κρατησω μυστικο για παντα..οταν θα το παμε λιγο πιο επισημα θα τους το πω και ειμαι σιγουρη οτι τοτε δεν θα αντιδρασουν
βρίσκει δουλεια οποιος εχει ορεξη αλλα δεν ξερω αν θα βρει με τόσα λεφτά .. μακάρι να βρεί !
όταν οι γονεις σ αντέδρασαν για την σχεση σ ησουν 17 και ήταν κ καπως λογικο να αντιδρασουν.. κ οι δικοι μου ετσι έκαναν τότε κ ήμουν στην ηλικία σου ! στα 29 σου όμως, (και πιο νωρις, μια τυχαια ηλικια λεμε) θα δουλευεις κ θα βγαζεις τα δικα σου λεφτα και γενικοτερα θα εισαι εσυ υπευθυνη απολυτως για τις πραξεις σου, εννοείται πως δεν θα ακους κανεναν..
στα 19 σου όμως εισαι αρκετα μικρη όχι για να κανεις σχεση ΄φυσικα , αλλα για να συγκατοικήσεις από την στιγμη που γνωρίζεις ότι οι γονεις σου είναι κατά..
ξέρω πολλα ζευγάρια φοιτητών στην ηλικια σ που συγκατοικουν αλλα οι γονεις τους είναι πιο ανοικτόμυαλοι με το θέμα, οπότε μια χαρά !
αλλα δεν καταλαβαίνω γτ πρεπει να πας κοντρα στους γονεις σου από την στιγμη που ξερεις ότι διαφωνουν και πληρωνουν αυτοι για να μπορείς να σπουδάσεις ! άλλο να έρχεται το αγόρι σου όποτε θελει κ να μενετε μαζί αυτό μπορεις να το κανεις όποτε θέλεις, αλλα πιστευω για να συγκατοικήσετε είναι ένα βήμα που από ότι κατάλαβα θα σου δημιουργήσει πρόβλημα με τους γονεις σου κ σε αυτές τις ηλικίες πίστεψέ με σε συμφέρει να τα έχεις καλά με τους γονείς σου γιατί από αυτους εξαρτάσαι οικονομικά και μπορείς και σπουδάζεις ! χρειαζεται διπλωματία !
από την άλλη αν είσαι τόσο αποφασισμένη όπως δειχνεις , κάνε το και καλή επιτυχιά !
εγώ απλά την γνώμη μου σου λέω γιατι τα εχω περάσει αυτά και σκέφτομαι πιο ρεαλιστικά κ όχι τόσο ρομαντικά σε κάποια θέματα.
τωρα διαβασα καλυτερα που γραφεις ότι δεν θα αντιδρασουν αν τους το πεις.. αν το πιστευεις αυτό , τοτε οκ!