Ποιος παρακουλουθει ποιον? Ο_ο
Η αντιμετωπιστετο εγω πχ απο το δημοτικο βλεπω να πεφτω στονκενο και ποια παιρνω την σωστη σταση να μην σκοτωθω τουλαχιστον ( οχι οτι προσγειωνομαι ποτε αλλα λεμε τωρα)
Χαχαχα καποιος γιατρος βρε αυτον που εχει θεμα με τον υπνο. Και καλα δεν φανταζομαι να καθεται πανω απο το κεφαλι σου κανεις, με τον ορο παρακολουθηση εννοω αναλυση των δεδομενων απο οτι μηχανημα σου εχουν συνδεσει.
22-05-2016, 22:07
arntaben
Quote:
Originally Posted by Natalia_sups
Τι ειναι αυτο; Ρυθμιση της φωτεινοτητας;
Μετα τη δυση η οθονη γινετε ποιο κιτρινιαρικη
22-05-2016, 22:09
arntaben
Quote:
Originally Posted by Natalia_sups
Χαχαχα καποιος γιατρος βρε αυτον που εχει θεμα με τον υπνο. Και καλα δεν φανταζομαι να καθεται πανω απο το κεφαλι σου κανεις, με τον ορο παρακολουθηση εννοω αναλυση των δεδομενων απο οτι μηχανημα σου εχουν συνδεσει.
Εμενα για να μου κανουν εγκεφαλογραφημα με ειχαν 3 μερες αυπνη και τελικα δεν εγινε γτ δεν μπορουσα να κοιμηθω και μολις εφτασα σπιτι μου κοιμαμουν ενα 24ωρο !!!
22-05-2016, 22:22
Natalia_sups
Quote:
Originally Posted by arntaben
Εμενα για να μου κανουν εγκεφαλογραφημα με ειχαν 3 μερες αυπνη και τελικα δεν εγινε γτ δεν μπορουσα να κοιμηθω και μολις εφτασα σπιτι μου κοιμαμουν ενα 24ωρο !!!
Ε καλα φανταζομαι το εγκεφαλογραφημα ειναι αλλο πραγμα με αλλη διαδικασια...σε μια κλινικη υπνου ειναι επιθυμητο το να κοιμηθεις.