τον μαχαιρωσες?
Φιλε μου θες επιγοντως βοηθεια ,εσυ θα φτασεις σ σημειο να σκοτωσεις
Printable View
αραξε ρε φιλε τι να σκοτωσω δεν θελω να την περασω στη φυλακη απλα δεν ημουν καλα τοτε και σου πα περνω βοηθεια περνω και αγωγη...τωρα οσον αφορα το αλλο μπατσοι δεν μπαινουν εδω ε; αλλα και παλι αμα ηταν θα με ειχαν πιασει νομιζω με αγχωνει αυτο και δεν ειμαι κανα τρολλ νομιζω απο αλλα ποστ φαινεται οτι γραφω σοβαρα...τελος παντων φαινεται κακως ανοιξα θεμα
ποιος μωρε να ειναι αστυνομικος??ειναι δυνατον?να κατσουν οι μπατσοι να συνομιλουν εδω μεσα για εναν που ουτε ξερουν αν τρολλαρει κιολας??κ δνε ξερουν καν ποιος ειναι.....?
χαχαχ γελαω με τον nick..χαχα πως τα πεταει ετσι??? πεθαινω στα γελια με τις απαντησεις σου ρε..
ευθυς κ αμεσος..χαχααχ!θεος!
υπαρχει και κατι που λεγεται διωξη ηλεκτρονικου αν εχεις ακουστα τελος παντων κακως ανοιξα το θεμα τωρα δηλαδη να αγχωνομαι χωρις λογο
ε τωρα αν νομιζεται οτι τρολλαρω δικαιωμα σας τι να κανω
den eipe kaneiw oti trolareis απλα πρεπει να κανεις εισαγωγη σε κλινικη εγω πιστευω...δεν εισαι καθολου καλα φιλε..στο λεω θα καταληξεις ασχημα ετσι οπως πας....
απο τοτε που ξεκινησα αγωγη εχω ηρεμησει..αλλα θεματα με απασχολουν ολη μερα βαριεμαι δεν με ευχαριστει τιποτα ειμαι μονος μου και δεν εχω δουλεια
κοιτα..σιγουρα δνε ειχαμε προθεση να σε αγχωσουμε..κ σιγουρα με ολον μου το σεβασμο , πιστευω οτι απλα χρειαζεσαι απλα επαγγλεματικη βοηθεια,ακομα κ αυτη τη στιγμη που γραφουμε.
φιλε μονιμους φιλους δεν ειχα ποτε τωρα εχω κανα δυο που ψιλομιλαω κοπελα δεν εχω αλλα οι σχεσεις μου δεν ηταν και οι καλυτερες