Constantly curious πολυ ωραιο αυτο που εγραψες. Οποτε και εσυ με εναν σαφη τροπο μου λες να μην ανησυχω και οτι δν ειναι τπτ σοβαρο οσο και τρομακτικα να το βιωνω;
Printable View
Constantly curious πολυ ωραιο αυτο που εγραψες. Οποτε και εσυ με εναν σαφη τροπο μου λες να μην ανησυχω και οτι δν ειναι τπτ σοβαρο οσο και τρομακτικα να το βιωνω;
Κοιτα οπως συνηθιζω να λεω για να μην κλαιω πια, εχω καποια ενσημα στο κεφαλαιο ψυχολογικες ιδιαιτεροτητες. Εγω ξεκινησα με κρισεις πανικου απαισια ψυχοσωματικα και αργησα να ζητησω σχετικα βοηθεια. Μετα που ημουν σε αγωγη παρολαυτα εζησα και αυτο !!!! Βεβαια να ομολογησω οτι επινα και τα ποτηρακια μου, αλλα το εχω μελετησει τοσο πια που τελικα ειναι σαν κυκλωμα. Πως ειναι οι πλακετες καποιων δισκων με καλωδιακια ? Γινεται βρε παιδι μου ενα ψιλο μπερδεμα αλλα βρισκει παλι αμυνες ο εαυτος να επανελθει.
Εισαι στη φαση της ανησυχιας, εγρηγορσης πανικου να βρεις τι στο καλο εισαι γιατι στο καλο σου συμβαινει. Οσο καιρο εκανα το ιδιο αποτελεσμα δεν ειδα. Μονον τον επιλογο της προηγουμενης απαντησης μου και οτι Πραγματι οσο και αν θελουμε να βρουμε Μονοι το τι γινεται ε καποιες φορες δεν μας βγαινει η απαντηση.
Σου ευχομαι μονον μεσω ψυχοθεραπειας συζητησεις να λαβεις πολλες απαντησεις. Μακαρι να ειχα ξεκινησει και εγω ετσι.
Υποφερεις και διαλεξες τον δυσκολο δρομο ... να περιμενεις καθε φορα τη συνεδρια σου και Μπραβο.
Πιστευω πως ολα θα πανε καλα :)
Με ανησυχησες λιγο τωρα..
Εγω ειμαι η αφορμη, το αιτιο ειναι η ιδεα που εχει κλειδωσει μεσα στο νου σου.
Εφοσον εχεις ψυχολογο δεν εισαι μονος. Αρα μην ανησυχεις. Αν δεν ειχες κανεναν θα το καταλαβαινα.
Απλα θελω να ξερω αν αυτο δεν ειναι επικινδυνο και αν θα φυγει καποια στιιγμη
Εφοσον εχεις ψυχολογο. Συζητησατε οτι δεν εισαι υπερ αγωγης φαρμακευτικης και οτι θα το παλεψεις ετσι καλα κανεις και αφου εχεις εγκριση ειδικου σημαινει οτι εισαι μια χαρα.
Ειναι δυνατον να περιμενεις επιβεβαιωση απο εδω μεσα βρε Ραουλ ?
Δεν το εννοω πεσιμιστικα αλλα πχ εγω εριξα εναν αγωνα και εχει να μου συμβει χρονια. Αλλα αυτο δεν εχει να πει κατι σε εσενα. Εσυ σε αυτη τη φαση εχεις συμμαχο τον ειδικο. Και πηρες πολλων ειδων απαντησεις.
Ετσι οπως το θετεις οχι δεν περιμενω επιστημονικη επιβεβαιαωση. Απλα περιμενω κατι καθησυχαστικο απο ατομα που περνανε ή περασαν τετοια φαση
Εμενα παντως μου περασε και ευχομαι ποτε μα ποτε να μην ξανα γυρισει.
Κι εμένα μου περασε χωρίς ειδικό και χωρίς φάρμακα. Άρα καλά λέει η constantly αφού έχεις στραφεί και σε ειδικο δεν έχεις να φοβάσαι, όλα θα πάνε καλα.
Ε οποτε μαλλον δεν θε πρεπει να φοβαμαι.. Δλδ εσεις κοριτσια στην ερωτηση ποια ειμαι, δεν νιωθετε καπως περιεργα τωρα;
βρε ραουλ αφου τα ειπαμε ,γτ καθεσαι και στεναχωριεσαι ακομα?
πας και σ ειδικο αλλα ολα μια χαρα....μην εχεις φοβιες τωρα γι αυτο σ ειπα..ολοι τα περναμε αυτα και εγω τα ειχα και μ φυγανε ,θα κανουν τον κυκλο τους...
και εφοσον πας και σ ειδικο δεν εχεις να φοβασαι τπτπ
Μου δινετε χαρα οταν με καθησυχαζετε. Σας ευχαριστω
Πως θα χαρακτηριζατε το συναισθημα που νιωθω οταν θυμαμαι τον εαυτο μου παιδι κ λεω" εγω ειμαι αυτος" ; Παίζει ρόλο κ η ηλικία μου σε αυτα τα υπαρξιακα ζητηματα (34); Και γιατι επηρεαζει τοσο εντονα τη διαθεση μου κ μου προκαλει φοβια;
Δεν μπορώ δυστυχώς να σου στείλω προσωπικό μήνυμα μέχρι να συμπληρώσεις 50 δημόσια μηνύματα στο φόρουμ. Πες μου...