Quote:
Originally posted by gauche
Ήταν μια σχέση που κι εγώ τοήξερα ότι θα τελείωνε σύντομα καθώς η κοπέλα μένει στο εξωτερικό και έχει μόνιμη σχέση εκεί. Να μην στα πολυλογώ έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε,σχέση δεν έχω κάνει αλλά σ\' αυτό το διάστημα έχω κάνει φάση με δυό κοπέλες και κάτι σαν σεξ με άλλη μία.
Mπράβο που κατάφερες να ξεφύγεις από την αγαμία.Κάτι τέτοια παραδείγματα με επιτυχίες είναι που γεμίζουν ελπίδα , άτομα σαν κι εμάς.Για μένα η φάση θα ήταν το ίδιο σημαντική με μια σχέση , στην παρούσα κατάσταση.Είπαμε , η έλλειψη εμπειρίας σε καθηλώνει σε μικρότερες ηλικίες.Να σε ρωτήσω φίλε , άμα θες απαντάς βέβαια , πώς κατάφερες να κάνεις αυτές τις φάσεις ; Ανέβηκε τόσο πολύ η αυτοπεποίθησή σου και άλλαξε τελείως η αντίληψή σου και ο τρόποες προσέγγισης στο θέμα ; Πώς γνώρισες τις κοπέλες ; Φαντάζομαι θα έχεις πλούσια κοινωνική ζωή , ε ;
Quote:
β) Δεν γίνονται θαύματα: Όταν έχεις συνηθίσει να είσαι ντροπαλός, συνεσταλμένος, κλπ κάπου βολεύεσαι σ\' αυτό όσο κι αν σε κάνει δυστυχισμένο. Σε προφυλάσσει από κάποια απόρριψη, από μια συναισθηματική εξάρτηση κοκ.
Συμφωνώ απολύτως.
Quote:
Δες για παράδειγμα τί σε κάνει να είσαι τελειομανής (κι εγώ είμαι), και κυρίως δες τί σου προσφέρει το να είσαι τελειομανής. Δες για παράδειγμ μήπως επειδή εσύ φοβάσαι την απόρριψη τελικά απορριπτεις τις κοπέλες που είναι γύρω σου. Μήπως πχ λόγω της τελειομανίας σου δίνει την εικόνα ενός αυτάρκους ατόμου που έχει χτίσει ένα τοίχος γύρω του; Δούλεψε τα αυτά τα θέματα .
Για δες , κι εγώ είμαι τελειομανής σε πολλά πράγματα.Τυχαίο άραγε ?
Quote:
Αν δεν θες με κάποιον ψυχολόγο κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με φίλους σου ή καλύτερα με φίλες σου. Πώς σε βλέπουν; Νομίζω πως θα καταλάβεις πολλά!
Πολύ καλή ιδέα.Εγώ ίσως αποφεύγω να ρωτήσω γιατί φοβάμαι τις απαντήσεις.Επίσης πρέπει να είναι και πραγματικός φίλος ο άλλος , δεν είναι εύκολο να μιλήσεις σε κάποιον για κάτι τόσο προσωπικό.Γιατί πολλοί αρέσκονται να εξιχνιάζουν την ερωτική σου ζωή αλλά ίσως είναι από κουτσομπολίστικη διάθεση και όχι από πραγματικό ενδιαφέρον.Την έχω πατήσει έτσι και έχω αποκαλύψει πράγματα για τα οποία μετάνιωσα.