Originally Posted by
Jorge
Κοιτα να δεις. Έρωτας δε υπήρχε... Υπήρχε όμως ενθουσιασμός στην αρχή ναι.. Εμενα πρώτη μου σχέση, αυτή ήταν μόνη της 4 χρόνια, και είδαμε ότι ταιριαζαμε πολύ... Τα φτιαξαμε σε δύσκολη περίοδο... Μόλις τα φτιαξαμε μετά από λίγες ημέρες εγώ εφευγα εξωτερικό... Τους 3 μήνες που ήμουν εξωτερικό περάσαμε πολλές δυσκολίες και εντάσεις, όμως το κρατησαμε... Όταν γυρισα Ελλάδα ήμασταν στην αρχή τέλεια!! Εγώ νόμιζα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου... Όμως άρχισαν μετά από λίγο καιρό άσχημες συμπεριφορές εκ μέρους της... Συνεχής έλεγχος, απαίτηση να βλεπομαστε κάθε μέρα, να κάνουμε τα πάντα μαζί, να μείνουμε μαζί για πάντα, άρχισαν καβγάδες συχνοί... είμαστε στο σημείο να μαλωνουμε ανά 2 μέρες συνήθως, και πάντα για βλακείες... μετά τα βρίσκουμε πάντα... Στους καβγάδες αντιδράει άσχημα... Απότομη συμπεριφορα, βρισιές και προσβολές... Μου απαγορεύει να κάνω πράγματα που μου αρέσουν πχ θέλω να πάω γυμναστήριο γιατί μου αρέσει πολύ η γυμναστική και δε με αφηνει γιατί λέει θα τρωει χρόνο από εμάς... καλοκαίρι δ θέλει τώρα να πάω διακοπές με φίλους, παρά μόνο μαζί, και με φίλους μου λέει μόνο αν θες αυθημερόν για κανένα μπάνιο... Θέλει να βρίσκομαι συνέχεια στο πλευρό της, και οτιδήποτε και να έχει πρέπει να τρέχω κοντά της, με αποτέλεσμα να πιεζομαι συνεχώς...
Από τη πλευρά μου μου κάνει παράπονα ότι δε τις δίνω όλη μου τη προσοχή και ότι τη βαριέμαι, πράγμα που δε ισχύει εντελώς γιατί κάθε μέρα τη βλέπω και πιστεύω ότι δε βγάζω ούτε είμαι βαριεστημενος.... Απλώς είναι μέρες που απλά είμαι πτώμα στη κούραση και αυτό φαίνεται... και φυσικά μου λέει ότι δε της προσφέρω ασφάλεια, κάτι που Συμφωνώ... αυτα από εμένα... δε έχω κάνει κάτι άλλο, ούτε μου έχει παραπονεθεί αυτή για κάτι άλλο...