Originally Posted by
Macgyver
Δεν ειναι κοινωνικο κατασκευασμα , ειναι κατι που υπαρχει και στο ζωικο βασιλειο , στα ανωτερα νοημονα οντα , οπως πχ. φαλαινες , δελφινια , αετους , βλεπεις ζευγη που μενουν μαζι σε ολη την ζωη τους , δεν μπορεις να πας κοντρα στην φυση , αυτο πας να κανεις ................................ τωρα γιατι σε μπερδευουν αυτα , δεν μπορω να το καταλαβω , κανε αυτο που νομιζεις , δεν σκοπευω να σε κοντραρω , αλλα εχεις ωρισμενες αποψεις , που δεν ειμαι σε θεση να τις αναλυσω ...................... ισως χρειαζεσαι τον καταλληλο ανθρωπο στην ζωη σου , εγω δεν υπεραναλυω , πραττω κατα το δοκουν ....................ειμαι και πρκτικος ανθρωπος , ποτε δεν αισθανομαι μπερδεμενος , μαρεσει καποια ? καθομαι .......την βαρεθηκα ? εφυγα ........με βαρεθηκε ? ας φυγει , δεν θα ζητησω ποτε εξηγησεις , θαχει τους λογους της .............να ποθω δυο γυναικες ταυτοχρονα , μουχει τυχει , απαξ , αλλα γρηγορα η μια επικρατησε , δεν ηταν δυσκολο να καταλαβψποια μου εκανε πιο πολυ κλικ .................. οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι περιπλοκες , παραλογες , ανοητες , μπερδεμενες , αλλοπροσαλλες , αλλα .................................................. ... τις χρειαζομαστε !!! ειναι σαν το ανεκδοτο , που πανε δυο κυριες σενα εστιατοριο , και λεει η μια στην αλλη , πω πω , τι απαισιο φγητο εχει εδω , και η αλλη απαντα , ναι , κι οι μεριδες ειναι τοσο μικρες ............ καπως ετσι και οι σχεσεις , ειναι απαισιες , αλλα οι μεριδες ειναι τοσο μικρες ....εντελως παραλογο , ε ? .......................... κουραστηκα , Νάταλι , κουραστηκα , ες αυριον τα σπουδαια .........παω για οριζωντιωση ........... συνιστω το ιδιο ......!