Το μπα πάει στο αν είχα διάβασμα η αν βαριομουν.Αποτελεσματα έχω πάρει.Δεν παίρνω τους φίλους για όλα αυτά που σου έγραψα ακριβώς από πάνω.
Printable View
Το μπα πάει στο αν είχα διάβασμα η αν βαριομουν.Αποτελεσματα έχω πάρει.Δεν παίρνω τους φίλους για όλα αυτά που σου έγραψα ακριβώς από πάνω.
Δεν έχω καμία ιδέα να σου πω...απλά πάρε αυτούς τους φίλους όχι όλους μαζί ,πάρε έναν να βγεις ........ο ένας σε αγχώνει ?
Όχι νομίζω με έναν είναι ένταξη.Πιστευεις αν βγαίνω περισσότερο θα έχω περισσότερες πιθανότητες να την ρίξω την κοπέλα ?
Με ποια έννοια το λες αυτό?
Εννοώ έχω περισσότερες πιθανότητες να με δει σαν πιο δημοφιλή άτομο η πιστεύεις ότι αυτό δεν μετράει?Η κοπέλα αυτη φαίνεται και αυτή ότι έχει κάποιο θέμα κονωνικοτητας αν και απ ότι βλέπω στο Facebook βγάζει με την παρέα της μια στις 10 μέρες ας πούμε. Πιστεύεις ότι θα ήθελε κάποιον δημοφιλή για σχέση ?
Επίσης να πω ότι νοιώθω τόσο μόνος που δεν είμαι μαζί της που όλα τα υπόλοιπα μου μοιάζουν ανούσια
BMW τι ενοης δημοφηλη σχεση?
Ρωτάω αν η κοπέλα θα ήθελε κάποιον που θα ήταν γενικά δημοφιλής
Μην τα κάνεις τόσο πολύπλοκα, άμα της αρέσεις θα της αρέσεις για αυτό που είσαι...Ε δεν νομίζω να την νοιάζει πόσους φίλους έχεις και αν ποστάρεις στο fb! Αν βγαίνεις ή αν δεν βγαίνεις.......
Μακάρι να είναι ετσι όπως τα λες. Στην τελική αν δεν της αρέσει αυτό που έχω να προσφέρω να πάει να βρει να κανέναν "φειμους" να μην της δίνει σημασία και αυτή μετά να κλεγεται. Αύριο λέω να κόψω καμιά βολτα κοντά στο σπίτι της
Ετσι!
Εντάξει περιμένουμε εξελίξεις.......