Originally Posted by
Macgyver
Εισαι τυχερη , επεσες σε ευσυνειδητο γιατρο , ο δικος μου ηταν , ποσα θες ? 7 φτανουν ? εεεεμ , κατι πραπανω ? οκ , θα γραψω 5 σε σενα , και 4 στην μανα σου , αλλο τιποτα θελεις να γραψουμε ? εθιζεσαι η δεν εθιζεσαι ? ελα ομως που το 2010 συνταξιοδοτηθηκε , και εμεινα ξεμπαρκος ......πηγα σε καποιον αλλον , αλλα μολις ακουσε την ποσοτητα , φρικαρε , τα μισα μουφραψε ................ λει μια ρηση , προσεχε τι ευχεσαι , η τι θελεις , γιατι θα το εχεις , αυτο μου συνεβαινε σολη μου την ζωη , και καλα , και κακα ............... παω λοιπον σενα φαρμακειο , ψιλογνωστο , τοχε ενας παππους , λεω , να μου δωσετε 2 ζαναξ , και να σας φερω την συνταγη την αλλη βδομαδα ? ε , τι ηθελα και τοπα !! α , μου λεει , παρε οσα θελεις , εγω ειμαι τρελλος ( ετσι ειπε , λογω τιμης ) , οποτε παιρνω 3 ............ ξαναπαω , με ειχε συμπαθησει ο παππους , τοχω αυτο το συμπαθητικο ( αμα θελω ) , ' θελω ενα ααμπουαν , ενα Χ πραμα ( για ξεκαρφωμα ) , και 3 ζαναξ ' , οκ , παρτα ............. ε , σε 2.5 χρονια , μουχε δωσει ' ετσι ' 205 κουτακια του 1mg ,.................... εμπαινα , τραβαγα για τα ζαναξ , και αδειαζα το ραφι εφεξης ...........μετα συνταξιοδοτηθηκε ............... μπορει να γραφω και αισχρα ψεμματα εδω , για τον παππου , ο νοων , νοειτω .........