ε οποτε τοτε αναμενεις..ποτε θα ειναι σιγουρο το αποτελεσμα σου ειπε?ειχες υποπτη επαφη?
ε οποτε τοτε αναμενεις..ποτε θα ειναι σιγουρο το αποτελεσμα σου ειπε?ειχες υποπτη επαφη?
Μασημενα στα είπε. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τι ακριβώς βρήκε λίγο πάνω από το όριο. Λευκά αιμοσφαίρια; Αντιγόνο του hiv? Τι; Γιατί αν είναι το δεύτερο τότε δεν στέκει το λίγο πανω απο το όριο...απλά δεν ήθελε να στο πει εκείνη τη στιγμή ίσως;
Ή αλήθεια είναι ανξιους αν έχεις σκωληκοειδητη ή κάποια φλεγμονή τι λογο έχει να στείλει κάποιος τις εξετάσεις στο κεελπνο; Να τη κάνουν τη πληροφορία ότι έχεις φλεγμονή τι;
ε ναι..κατι βρηκε..πρεπει να μαθει ο παυλος τι βρηκε.αν ηταν λευκα ή αντισωμα HIV.
τι να πω! ευκομαι να μην ειναι τιποτα κ να εχει καλα αποτελεσματα!
παιδια το ιδιο μπερδεμενος ειμαι και εγω μην νομιζετε γιαυτο μου ειπε να κανω υπομονη μεχρι την δευτερα που θα εχει απαντηση απ το κελπνο για να ειναι σιγουρος πφφφ συγνωμη ρε παιδια
δηλαδη το αντισωμα ΗΙV τι ειναι??
Όταν κάποιος ιός εισβάλλει στον οργανισμό μας το σώμα μας παράγει ένα αντίσωμα ειδικά σχεδιασμένο για να πολεμήσει ας πούμε τον συγκεκριμένο ιό. Άρα αν έχεις το αντίσωμα για κάποιο συγκεκριμένο ιό τότε σημαίνει ότι έχεις και τον ίδιο τον ιό. Έτσι βρίσκουν τη παρουσία του ιού πολλές φορές αντί να εντοπίζουν τον ίδιο.
Τα λευκά αιμοσφαίρια επίσης πολεμούν ιούς και μικρόβια αλλά δεν είναι ειδικά σχεδιασμένα για τίποτα, πάνε παντού. Έκανες πληγή; Πάνε στη πληγή. Αρπαξες κρύωμα; Πολεμούν το κρύωμα.
Δηλαδή αν έχεις ανεβασμένα λευκά σημαίνει ότι ο οργανισμός σου αμύνεται από κάτι, δε ξέρουμε συγκεκριμένα απο τι ακόμα.
Αν έχεις κάποιο αντίσωμα για hiv όμως στο αίμα σου αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν όλοι, ο οργανισμός σου το έφτιαξε ειδικά για να πολεμήσει τον ιό. Άρα για να έχεις το αντίσωμα έχεις τον ιό.
Για αυτο έχει σημασία για τι πράγμα ακριβώς μιλούσε ο γιατρός. Αν ήταν κάτι αφυσικο στο επίπεδο λευκών αιμοσφαιρίων υπάρχει ακόμα ελπίδα πως είναι κάτι άλλο.
Αν βρέθηκε όμως αντίσωμα hiv στο αίμα σου, όσο λίγο κι αν είναι τότε καταλάβες. Δεν έχει σημασία πόσο λίγο είναι.
μακαρυ να ειναι κατι αλλο ... Γιατι εχω τρωμερο αγχος.... απλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ολα τα αλλα ηταν αρνητικα και περιμενα πως και αυτο η θα σου ελεγε ειναι αρνητικο η θετικο...
Μέχρι την Δευτέρα δεν μπορείς να πας κάπου, ένα μικρό ταξιδάκι να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου;
Δεν πάει έτσι με το hiv...και αρνητικό να βγει τώρα θα πρεπει να ξανακάνεις εξέταση μετά από κάποιους μήνες, θα σου πει ο γιατρος πότε.
εγω οταν ειχα τετοιο αγχος ειχα παει κι ειχα κανει το rapid τεστ στο ath checkpoint βγηκε αμεσως αποτελεσμα μηπως να πας να το κανεις να μην εχεις το αγχος?
αχ τι ταξιδι..κ γω σε αναμμενα καρβουνα θα ημουν...γαμωτο!
παιδια ειχα κλησει ταξιδι το ακυρωσα το μυαλο μου ειναι εκει καμια ορεξη για ταξιδι .... το rapid test τι παραπανω εχει απο την ιατρεια??
και δεν βγαζει στα εργαστηρια?? οποτε μηπως κατι τετοιο μπορει να ειδε ο γιατρος και να το εστειλε για επιβαιβαιωση στο κελπνο ?? πφφφφ