Η Ρέμεντυ πώς σας φαίνεται; Είναι σωστή στις απαντήσεις της; Είναι πολύ παλιό μέλος για αυτό ρωτάω.
Printable View
Η Ρέμεντυ πώς σας φαίνεται; Είναι σωστή στις απαντήσεις της; Είναι πολύ παλιό μέλος για αυτό ρωτάω.
Πρεπει να συνυπολογισεις τον παραγοντα bullying στις μικρες ηλικιες (και στις μεγαλυτερες υπαρχει αλλα πιο συγκαλλυμενα).
Στα παιδικα χρονια,μπορει καποιος να ειναι υγιης,απλως να ναι καπως διαφορετικος και να τον κοροιδευουν οι συμμαθητες του για αυτο,και τελικα να αποκτα ψυχολογικα εξαιτιας αυτου.
Αντιστροφα,καποιος να ναι αντικοινωνικος χαρακτηρας,αλλα λογω του πως ειναι φτιαγμενη η σχολικη κοινωνια,να ειναι αγαπητος.
Δες πχ περιπτωση Γιακουμακη,σιγουρα ειχε ψυχολογικα αλλα οι ''φιλοι'' του που τον οδηγησαν στην αυτοκτονια,ηταν σιγουρα πολυ βαρυτερες περιπτωσεις και ας ηταν κοινωνικοι.
Προσωπικα,οταν σκεφτομαι ποια παιδια συμπαθουσαμε ή θαυμαζαμε στο σχολειο,αναρωτιεμαι γιατι διναμε σημασια σε αυτους τους προβληματικους χαρακτηρες.Κανα δυο ηταν τελειως ψυχακηδες με τα κριτηρια ενος ενηλικα.
Δεν έγινε αντιληπτό το σκεπτικό μου.Συμφωνώ μαζί σας.Η διαφορά μας είναι ότι εσείς γράφετε για πιθανές υποκατηγορίες που οδηγούν κάποιον ενήλικα σε αυτού του είδους το πρόβλημα αλλά εγώ είπα μια κατηγορία ανθρώπων ως σύνολο χωρίς να ξεχωρίζω τι οδήγησε τον καθένα στο σημερινό κοινό πρόβλημα του τύπου -->είμαι 20+ χρονών και δεν έχω φίλους ή σχέση.
Έχετε διαβάσει τους παλιούς ΡΕΤΡΑΝ,RainAndWind κλπ?
Ο Αλαφροίσκιωτος είναι της παλιάς σχολής και με είπε και κακιά σε ένα θέμα με τον γκόμενο της φίλης μου .....αλήθεια Αλαφροΐσκιωτος πιστεύεις ακόμη ότι είμαι κακιά ???? Αν το πιστεύεις αυτός δεν έχεις σωστή άποψη να ξέρεις...
αυτό ειναι το σωστό τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=wp_kSfyR5d4
Δηλαδή εγώ που είμαι νέος είμαι και ωραίος ααα σας ευχαριστώ!! χαχαχα!!