daer πόσα mg ολανζαπίνη (Zyprexa) παίρνεις; Τι παρενέργειες σου προκαλεί;
Printable View
daer πόσα mg ολανζαπίνη (Zyprexa) παίρνεις; Τι παρενέργειες σου προκαλεί;
Αγόρι μου καλό,δεν έχω προηγούμενα μαζί σου,ούτε καν σε γνωρίζω-αλλά αν τα φάρμακα δεν τα χρειάζεσαι γιατί τα παίρνεις σου τα βάζουν στο φαί οι γονείς σου; περιμένεις να πιστέψουμε κάτι τέτοιο;
Η να πιστέψουμε ότι δεν τα κόβεις επειδή φοβάσαι τις παρενέργειες;Ενας άνθρωπος που δεν χρειάζεται τα φάρμακα παρενέργειες έχει περισσότερες όταν τα παίρνει παρά για ένα διάστημα που θα τα κόψει-αλλά εξακολουθω να μην μπορώ να πιστέψω ότι όλοι είναι εναντίον σου και γι'αυτό εδώ και ένα χρόνο παίρνεις φάρμακα!
Η συνομωσία είναι σύμπτωμα της ψύχωσης και όχι μιας υγιούς προσωπικότητας.
Αλλο πράγμα η αρρώστια-άλλο πράγμα η ηττοπάθεια.Το τελευταίο πράγμα που με διακρίνει είναι η ηττοπάθεια.Αλλά όχι να μη παίρνω τα φάρμακα που χρειάζομαι.
Καλή σου τύχη σε ότι κ αν κάνεις!
black-adder, διάβασα με προσοχή τον οδηγό και παρόλο που σε αρκετά σημεία συμφωνώ, διαγράφω το μήνυμα σου μιας και κρίνω ότι μια τέτοια πληροφόρηση, σε δημόσιο φόρουμ, ενδεχομένως να τύχει κακής χρήσης.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Aeon
Επειδεί γνωρίζω παρόμοιο περιστατικό με το δικό σου έχω συνειδητοποιησει ότι οι θεσμοί της σημερινής κοινωνίας μπάζουν από παντού δυστυχώς. Μην αφήνεις ο θυμός και η αδικία που ένιωσες να σου καταστρέψουν τη ζωή. Δράσε σωστά και έξυπνα για τον εαυτό σου πάνω απόλα. Άσχημα πράγματα και αδικίες όλοι υφιστάμεθα, πόσο μάλλον από όσους έχουν την εξουσία μας πουλάνε και μας αγοράζουν, το σημαντικό είναι να ξέρουμε να τα διαχειρζομαστε, ώστε να μην συνεχίζουν να καταστρέφουν τη ζωή μας.
νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοείς...
όμως δεν έχει σημασία αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε σε λίγα,πολλά σημεία ή σε όλο τον οδηγο... Όταν υπάρχουν εναλλακτικές αυτές πρέπει και να υπάρχουν στο τραπέζι και να συζητιώνται και όχι να τις κρύβουμε επειδή ενδεχομένως μπορεί να τύχουν κακής χρήσης.
Μήπως τελικά φταίει το Internet το ίδιο που διαδίδονται τέτοια κείμενα;
Για την ιστορία πάντως η πρώτη επαφή μου με αυτόν τον οδηγό (σε έντυπη μορφή) εγινε σε εκδήλωση στην αθήνα του Δικτυου Ακούγοντας Φωνές.
Noumac, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα πλέον.
Καταρχάς για να βγάλεις σύνταξη αναπηρίας πρέπει να έχεις τουλάχιστον καμιά δωδεκαριά χρόνια δουλειάς και ένσημα. Εσύ θα είχες χρόνια στη δουλειά και δικαιούσαι και έβγαλες. Αλλιώς πας για ένα μικρό επίδομα και να σου θυμίσω οτι τα τελευταία 3-4 χρόνια τα ποσοστά αναπηρίας τα έχουν κουτσουρέψει αρκετά προς τα κάτω για να μην δίνουν συντάξεις και βοηθήματα.
Π.χ., η σχιζοφρένεια παλιά έπιανε το λιγότερο 67%. Τώρα πλέον ξεκινάει από 50%.
Η διπολική διαταραχή ξεκινάει πλέον από 35%.
Χώρια οτι στις επιτροπές πλέον κόβουν ποσοστά που είναι μέσα στο νέο ισχύον όριο για να σταματούν και τις ήδη χορηγούμενες συντάξεις.
Δες την περίπτωση του μέλους ΜΑΡΙΑ1967.
Διπολική, με 5 νοσηλείες στο Δαφνί, με οικογενειακό ιστορικό, της έκοψαν την σύνταξη που έπαιρνε 4 χρόνια επειδή της μείωσαν πρόσφατα το ποσοστό αναπηρίας από 67% σε 50%, ενώ το 67% είναι στα νέα μειωμένα όρια της διπολικής. Έκανε ενστάσεις αλλά δεν έγινε τίποτα.
Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να έχει βρει μια άκρη.
Γι αυτό σου λέω, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, ούτε είναι εύκολη υπόθεση οι συντάξεις και τα επιδόματα.
αν δεν στήναμε τους δικούς μας κανόνες αν ακούγαμε και σεβόμασταν την αυθεντία των ιατρων τότε σίγουρα και λοβοτομές ακόμα θα γίνονταν και το αίσχος της Λέρου θα υπήρχε. Το ίδιο και με την αστυνομία σε άλλα ζητήματα.Δυστυχως μόνο αν βγείς εκτός κανόνων μπορείς να κερδίσεις κάτι.
Οσο όμως είναι ιδεολογία η επιλογή να είναι κάποιος εναντιον του κράτους άλλο τόσο ιδεολογία είναι ο σεβασμός στους κανόνες στην εξουσία της αστυνομίας και στην αυθεντία των ιατρων.
Αν δεν το αντιλαμβανόμαστε ως ιδεολογία είναι γιατί έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως κάτι το φυσιολογικό.
Επαναστάτης εγώ δεν είμαι αλλά για να επιλέξει κάποιος να είναι τότε υπάρχει κατεστημένο και το αντίθετο του επαναστάτη λέγεται κομφορμιστής χωρίς εισαγωγικά. Δύσκολοι πάντως καιροί για όλους μας.
η ψυχολογικοποίση των πολιτικών επιλογων αναγκαστικά καταλήγει σε ολοκληρωτικές πρακτικές. Δεν είναι καθόλου περίεργο τελικά που τα ασυλα της Λέρου υπήρχαν για τόσο πολύ καιρό και στη πρωην ΕΣΣΔ οι πολιτικά αντιφρονούντες κλεινόντουσαν στις ψυχιατρεία...Quote:
Και ισως με ψυχοθεραπεια να δουλεψεις τη σχεση σου με την ιδεολογια σου!
φιλε μου που ανοιξες το θεμα σε καταλαβαινω καθως ειχα και εγω τραβηγματα με τον νομο εχω μπει ποσες φορες σε κρατητηρια εχω δικαστηρια για ναρκωτικα μου εχουν κανει μυνηση για βιαιοπραγιες και ημουν στον ιδιο πολιτικο χωρο με σενα αλλα μετα απο ενα σημειο και μετα σαν πολλα ηταν τα μπλεξιματα ευτυχως την εχω γλυτωσει ακομη και για κακουργημα..δεν ξερω αν εχεις ψυχωση εγω εχω συν και αντικοινωνικα στοιχεια αλλα αν διακοψεις τα φαρμακα δεν θα χεις παρενεργειες μονο οσο τα περνεις εχεις εκτος κι αν περνεις και βενζους η ηρεμιστηκα...εγω εχω μειωσει τα φαρμακα και μαλλον την τριτη πουθα δω την γιατρο θα της πω να τα κοψω τελειως με εχουν καθηλωσει δεν εχω καν ενεργεια
και με μένα έχει τύχει να φταίνε άλλοι να καλέσω την αστυνομία εγώ και να κλείσουν εμένα στο ψυχιατρείο για 1 εβδομάδα (και δεν έχω σχέση με την αναρχική ιδεολογία αν και την σέβομαι απόλυτα)
Η συνομωσία είναι σύμπτωμα της ψύχωσης και όχι μιας υγιούς προσωπικότητας.
Αλλο πράγμα η αρρώστια-άλλο πράγμα η ηττοπάθεια.Το τελευταίο πράγμα που με διακρίνει είναι η ηττοπάθεια.Αλλά όχι να μη παίρνω τα φάρμακα που χρειάζομαι.
Καλή σου τύχη σε ότι κ αν κάνεις![/QUOTE]
Aγαπητε daer , κανε αυτο που γουσταρεις , εγω το σεβομαι απολυτα , αλλα μα εχεις να κανεις με σκατομπατσους , αμορφωτους , που ' δηθεν ' φερουν εξουσια , εκει θελει λιγη διπλωματια , οχι για τιποτα αλλο , για να μην σε τρεχουν αδικως , ευκαιρια ψαχνουν , να βγαλουν ταπωθημενα τους ............και πολλοι γιατροι , στην ιδια σκατοφαρα ανηκουν , οχι ολοι ........συμφωνω για τις φασιστικες τακτικες .......
Αν ισχύουν όσα λες εγώ θα σου πρότεινα να κόψεις σιγά σιγά τα φάρμακα μειώνοντας τη δόση. Μην προκαλείς όμως φασαρίες, φυλάξου, γιατί είσαι και 25 χρονών.
Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο το κράτος μας να διοικείται από εγκληματική συμμορία η οποία ευθύνεται για πολλούς θανάτους. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι είναι απλώς ηλίθιοι.
Καμόρα κανονική. Γι' αυτό βλέπουμε μορφωμένους να μην έχουν μία στην τσέπη και το *******ριό του δημοσίου (όχι όλοι) και κάτι κωλόγριες και αμόρφωτοι από χωριά να βρίσκονται με πολλά χρήματα. Το βρακί του άλλου με το οποίο ασχολούνται είναι χρήμα, δεν είναι απλώς κουτσομπολιό.