Εγώ πάντως διαβάζω ενα βιβλιο που λέγεται "ξυπνηστε το γίγαντα μέσα σας" και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.. Ιδιαίτερα το κεφάλαιο με τις πεποιθήσεις και τις γρηγορες αλλαγές..
Printable View
Εγώ πάντως διαβάζω ενα βιβλιο που λέγεται "ξυπνηστε το γίγαντα μέσα σας" και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.. Ιδιαίτερα το κεφάλαιο με τις πεποιθήσεις και τις γρηγορες αλλαγές..
θα πω κατι χωρις να αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα..
η ζωη ειναι σκ... και αμα θες να τη ζησεις φάτα
Το αναφερω , Δημητρα , στην 2η γραμμη , αλλ κι αυτο δεν ειναι απολυτο ο Ιπποκρατης , πιστευε οτι ολες οι ασθενειες ειναι ψυχοσωματικες , κατι που αρχιζει και επικρατει πλεον , διοτι η στεναχωρια φερνει πολλες ασθενειες , πεφτει και το ανοσοποιητικο , οι γρηγοροι ρυθμοι ζωης , εξαιρειται η μολυνση περιβαλλοντος , που προκαλει καρκινους , τα ψυχολογικα οφειλονται αποκλεισυτικα τον τροπο ζωης τον σημερινο , η απομονωση του ανθρωπου απο τον ανθρωπο , τα ανθυγιεινα φαγητα , ορμονες , φυτοφαρμακα , μεταλλαγμενα , αυτα δεν ειναι ψυχοσωματικα ....................σε μια ερευνα σε 100 μουμιες , ο ενας ειχε πεθανει απο καρκινο , και πλεον η πρωτη αιτια θανατου , ειθισται να ειναι η καρδια , τωρα περασε στην 1η θεση ο καρκινος ................απο την αλλη , στην Ρωμαικη εποχη , ο μεσος ορος ηλικιας ηταν 45 χρονια , τωρα με τα φαρμακα , εχουμε φτασει στο διπλασιο σχεδον , διαλεγεις και παιρνεις .......
Πάντως συμφωνω οτι η ζωη ειναι αδικη... Μια ζωη ειχα κορμαρα, μεση δαχτυλιδι και με την ψυχωση εβαλα 20 κιλα... Αλλα δεν πρεπει να πτοουμαστε σιριε... Οσο μπορουμε ν στεκομαστε στα θετικα! Ουτως ή αλλως δεν θα ζουμε για παντα... Εχω αποφασισει να ειμαι χαρουμενη και με τα λιγα. Ακομη κι αν δεν βρω συντροφο, ακομη κι αν δεν βρω δουλεια αμεσα, θα κανω πραγματα που με γεμιζουν.. Θα διαβαζω, θα κανω βολτες, τωρα που ειναι και καλοκαιρι θα πηγαινω για μπανιο κι οτι βρεξει ας κατεβασει...
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε πολλά σημεία. Και θα τονίσω ιδιαιτέρως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, την υπέρμετρη παρέμβαση στη φύση, την ανεξέλεγκτη χρήση φαρμάκων και τον εμβολιασμό των μωρών με εμβόλια που περιέχουν υδράργυρο. Αυτά και άλλα πολλά. Γι αυτό κι αποφάσισα να ξεκινήσω ομοιοπαθητική , εγώ και οι μικροί.
Δεν παραιτήθηκα.. Λέω αν δεν βρω παλι θα σταθώ στα θετικα. Δεν μπορω να στεναχωριεμαι συνεχεια. Καταντάει κουραστικό.