Πάψε εσύ, για όλα έχεις μια απάντηση γλωσσοκοπάνα ! :P
Eντάξει το αν ξέρεις φαίνεται στις πράξεις σου, όχι στα λόγια που τα χουμε όλοι εύκολα...
Printable View
ΟΚ , να πω εγωη θα πεις εσυ ......................θα πω εγω , μια κινεζικη ρηση ......., αυτος που δεν ξερει , και νομιζει οτι ξερει , ειναι ανοητος , αφηστε τον , αυτος που δεν ξερει,και ξερει οτι δεν ξερει , ειναι ετοιμος να μαθει , διαδξτε τον , αυτος που ξερει , και δεν ξερει οτι ξερει , κοιμαται , ξυπνηστε τον , και αυτος που ξερει , και ξερει οτι ξερει , ειναι σοφος , ακολουθηστε τον .....
Ωραιο μεν προς συζητηση αλλα χαοτικο.
Πες πως πχ εγω εχω και ενα εμφυτο κομματι στην προκληση καταστροφης, ο ειδικος του δινει ονομα, δεν το αποκαλει ανωριμοτητα, πες οτι το το μαζεψα αρα "ωριμασα" μια και καλη ;;
εχω την αισθηση πως μονο η τριβη, η επαναληψη, οι νεοι διάδρομοι ισως οδηγουν σε κατι που μοιαζει με ωριμανση αλλά ουσιαστικα δεν υπαρχει.
Το οστο μου σχηματιστηκε και δεν αναπτυσσεται για παραδειγμα, οκ. Η ψυχη μου ομως αν ειναι στο 10% γεματη διαμορφωμενη ειναι εξαιτιας ανωριμων επιλογων ή ιδιαιτεροτητας συγκυριων προβληματων ;
Δεν εχω τελικη απαντηση...
ρε παιδια ειναι τοσο απλο....ωριμος ειναι αυτος που ξερει τι θελει απο την ζωη του και αυτο κυνηγαει....!!!! Αν εισαι στο δρομο για το ψαξιμο, θα αργησεις να φτιαξεις την ζωη σου!!! και εγω δεν παω πισω, τοσα χρονια!!!
Άμα υπήρχε ωριμότητα σε όλους ο πλανήτης θα ήταν λιγότερο σκατά απο ότι είναι σήμερα....