Αντε μπράβο ferro μου!
Καλή αρχή!!!
Printable View
Αντε μπράβο ferro μου!
Καλή αρχή!!!
σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
Μπραβο φερρο πολυ χαιρομαι. Αντε με το καλο. Ευχομαι αυτη η νεα σου αρχη να εχει καθε επιτυχια. :)
να σαι καλα winston μου!
τελικα λογω του οτι η δουλεια που βρηκα ηταν της πλακας(φυλλαδια),συζητησα με τους δικους μου και δεχτηκαν να με στηριξουν οικονομικα για οσο διαστημα δεν ειμαι καλα...και να ψαξω τοτε κατι καλυτερο.(οταν συνελθω)
Δεν θα σε βοηθούσε αυτή η δουλειά όμως και στο να έχεις κάτι να κάνεις,να έχεις κάποιον λόγο να βγαίνεις από το σπίτι?Εκτός από το οικονομικό δηλαδή.
Για να μη πω ακριβώς το ίδιο απλά παραθέτω ακριβώς τα λόγια της daliaQuote:
Originally posted by Dalia
Δεν θα σε βοηθούσε αυτή η δουλειά όμως και στο να έχεις κάτι να κάνεις,να έχεις κάποιον λόγο να βγαίνεις από το σπίτι?Εκτός από το οικονομικό δηλαδή.
δικιο εχετε αλλα τελικα....δεν αισθανομαι ακομη ετοιμη για δουλεια...
σας παραθετω ενα κειμενακι μου
ελπιδες ματωμενες
στοιβαγμενες στο συρταρι του χθες
σφαλισμενες γερα με λουκετο
ψαχνεις να βρεις το κλειδι,μα το κλειδι δεν βρισκεται
ποιος αραγε στ\'αρπαξε?ποιος αραγε?
κλαις με πονο βαθυ καθως καταλαβαινεις
πως το κλειδι το χεις εσυ κρυμμενο...
τοσο βαθεια κρυμμενο που δεν μπορεις να τ\'ο βρεις
κι ουτε εχεις πια κουραγιο να το ψαξεις...
Συγχαρητήρια για το φόρουμ σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Βρισκόμαστε οικογενειακώς σε μια κατάσταση απόλυτης παράνοιας βιώνοντας μία διπλή ασθένεια του πατέρα μου. Οι ειδικοί του έχουν διαγνώσει διπολική νεύρωση κι αυτή τη στιγμή διατρέχει τη φάση της μανίας. Πέρα απ\' αυτό (και δεν ξέρω εντέλει κατά πόσο είναι και το χειρότερο) πρόσφατα του διέγνωσαν και καρκίνο. Επείγει, όπως καταλαβαίνετε, να ξεκινήσει τις θεραπείες του αλλά μπροστά μας βλέπουμε ένα τεράστιο βουνό. Οι ειδικοί μας συνέστησαν να μην του πούμε χύμα τι ακριβώς έχει, να μη χρησιμοποιήσουμε δηλ. τη λέξη \"καρκίνος\" αλλά να προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να τον πείσουμε να κάνει και τις δύο θεραπείες, ψυχιατρική και χημειο, παράλληλα. Εδώ και ενάμισι μήνα, παρατήσαμε τις δουλειές μας από την επαρχία και κατεβήκαμε Αθήνα, μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία, ψάχνοντας γιατρούς, κλπ. Του έχουμε πει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της νόσου του, τους κινδύνους, τις συνέπειες, σε σημείο που κι ένα παιδάκι 10 χρονών θα καταλάβαινε ότι πάσχει από καρκίνο αλλά εκείνος δεν θέλει να το συνειδητοποιήσει. Το χειρότερο της όλης υπόθεσης είναι ότι κάνει το ΕΓΚΛΗΜΑ να συνεχίζει, παρά τις υποδείξεις των ψυχιάτρων, την αγωγή που έπαιρνε όταν ακόμη βρισκόταν στη φάση της κατάθλιψης, ήτοι Ladose. Ο ψυχίατρος, διαγιγνώσκοντας την ακραία κατάσταση στην οποία βρίσκεται, του συνέστησε 75ml την ημέρα Seroquel όμως εκείνος όχι μόνο ΄δεν το παίρνει αλλά συνεχίζει πεισματικά το Ladose, φοβούμενος, κατά την κρίση του, να μη ξαναπέσει σε κατάθλιψη. Επ\' ουδενί, δεν έχει συναίσθηση της ψυχιατρικής φάσης στην οπόια βρίσκεται, βλέπει εχθρικά εμένα και τη μάνα μου, καθώς θεωρεί ότι στεκόμαστε \"εμπόδιο στην ευτυχία του\", χωρίς φυσικά να συνειδητοποιεί ότι αυτή η ευτυχία είναι απόρροια του Ladose. Δεν έχουμε καμία απολύτως ισχύ πάνω του, δεν τολμάμε έτσι όπως είναι να του φέρουμε αντίρρηση για τίποτα, έχουμε αναγκαστεί να βαδίζουμε στα βήματά του, στην απόλυτη παράνοια δηλαδή. Αγοράζει ανεξέλεγκτα, σε σημείο που δεν ξέρουμε αν σε λίγο καιρό θα έχουμε σπίτι να μείνουμε και φαϊ να φάμε, επείγει να ξεκινήσει θεραπεί για τον καρκίνο αλλά εκείνος βρίσκεται στον κόσμο του, σε άλλη διάσταση... Όλοι έχουν αρχίσει να μας μιλάνε για εισαγγελική εντολή αλλά εμείς, γνωρίζοντας τον άνθρωπό μας, αρνούμαστε να το κάνουμε γιατί αυτό θα έχει πλέον ολέθριες συνέπειες που δεν θέλω να τις εκθέσω εδώ.
Η μητέρα μου κι εγώ βρισκόμαστε σε απερίγραπτη φάση. Η μητέρα μου έχει αρχίσει τα Seropram και τις τελευταίες μέρες Lexotanil, εγώ που πάντα ήμουν κατά των ψυχοφαρμάκων παίρνω κάθε μέρα σχεδόν Lexotanil γιατί νιώθω ότι παθαίνω αμοκ. Έχω αρχίσει να νιώθω ότι δεν υπάρχει κοινός θνητός που να μπορεί να δώσει λύση. Έχετε εσείς να προτείνετε κάτι;
εχω πιει μπιρες!πολλες μπιρες!!!το ξερω πως αυτο δεν ειναι λυση στα προβληματα μου,μα τουλαχιστον ειναι μια φυγη...και εχω τοσο μα τοσο αναγκη μια φυγη!να ξεφυγω απο την γκρινια των δικων μου,να ξεφυγω απο τα προβληματα μου,ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!
ΥΓ.ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ???:(:(:(
Αχ ferro μου πόσο σε καταλαβαίνω.Κι εγώ θα\'θελα να ξεφύγω από τον εαυτό μου,τα προβλήματά μου.Το πρωί δεν ήθελα πάλι να ξυπνήσω,ήθελα να κοιμάμαι για να μην καταλαβαίνω.
Το ποιηματάκι σου ωραίο είναι.:) Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι.
ΠΙΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ;
Manthes, ΕΛΕΟΣ οποιος πίνει δηλαδη πινει για να τον λυπηθούν?? Πως σου ρθε αυτο? Ελεος δηλαδη...
και γω επινα οταν ημουν φοιτητης Θεσσ/κη και πολύ και μια φορα με πήγαν στο νοσοκομειο ημιλιπόθυμο από τσικουδιά. Δεν έπινα για να με λυπηθούν ηπια γιατι ηθελα να ΞΕΦΥΓΩ από τα προβλήματα μου που με έπνιγαν. Φυσικα και ΔΕΝ ξεφυγα με το ποτο... οταν συνερχόμουν από το μεθυσι τα έβλεπα ολα χειροτερα, μονο οταν εκανα κεφαλι αισθανομουν καλα μετα ημουν χαλια οταν συνηδητοποιούσα τη πραγματικοτητα. Ενας λόγος που εχω κοψει μαχαιρι το ποτο ειναι αυτος. (ο άλλος ειναι οτι παιρνω φαρμακα)
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Ή ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ