ουτε κι εγω εχω κανενα θεμα μαζι σου.
απολυτως κανενα.
Printable View
Ρε γουάι εσύ πως το έμαθες? Δεν μας είπες? Αυτή με ποιους κουτσομπόλευε? Η εσύ το μαθες από κάποια φίλη της?
Έτσι όπως το λες, ναι είναι ξεκάθαρη ζήλια αυτηνής! Απλά η διαφορά εδώ είναι ότι σε γούσταρε (όπως είπες) η προκειμένη! Άλλο να ζηλεύει, οκ, και άλλο το να πάει να βρίζει την άλλη. Αυτό πάει πολύ!
Τό'χω προσέξει κι εγώ όταν μια γυναίκα σε βλέπει να μιλάς σε άλλη γυναίκα (ιδίως άμα είναι εμφανίσιμη), σε βλέπει αλλιώς! Ακόμα κι εγώ που δεν ξέρω Χριστό απο φλερτ και γενικά πως σκέφτεται μια γυναίκα, αυτή τη συγκεκριμένη συμπεριφορά την έχω προσέξει, ακόμη και σε δικές μου περιπτώσεις! Χωρίς να θέλω να προσβάλω τις γυναίκες.
Να σου πω και ένα σκηνικό μ'εμένα. Πάω σε ένα μεγάλο μαγαζί με ρούχα, η πωλήτρια ΟΥΤΕ που με ρώτησε άμα θέλω βοήθεια και τα σχετικά, ούτε σημασία, τίποτα λέμε! Κοινώς, μ'έγραψε κανονικότατα! Τη ρωτάω εγώ για κάτι πουλόβερ, και ναι μεν μου απάντησε, άλλα κοφτά βιαστικά, κλπ. Κι εδώ το καλό! Τυχαίνει και βλέπω μια παλιά συμφοιτήτριά μου (ναι, όμορφη κοπέλα) και της πιάνω την κουβέντα... Χωρίς ίχνος φλερτ εννοείται, απλά ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον για το τι κάναμε μετά τη σχολή κλπ. Τα γνωστά δηλαδή... Μου μίλαγε ευχάριστα μπορώ να πω... Τέλος πάντων, μόλις χαιρετηθήκαμε μετά και έφυγε αυτή, εγώ παρέμεινα στο συγκεκριμένο χώρο, και μία που κοίταξα την πωλήτρια, πριν καλά καλά της ζητήσω βοήθεια, με προλαβαίνει και με ρωτάει με πιο πολύ προθυμότητα ξαφνικά που θα ήθελα βοήθεια!!! Και δεν είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει κάτι ανάλογο! Τα συμπεράσματα δικά σου!