Αφου εισαι οπως λες κοινωνικο ατομο δεν σε εμποδιζει τιποτα να του δειξεις οτι σε ενδιαφερει , σηκω,πλυσου, ντυσου, και χτενισου και πηγαινε μιλησε του για το πως νιωθεις...μιση ντροπη δικη σου, μιση δικη του !
Printable View
Καλησπερα παιδια!!
Τελικα θα ηταν κατι σαν επιβεβαιωση απο την μερια του λογικα. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου, την μια μερα σου κλεινει το ματι και σου γελαει πονηρα, την αλλη δεν σου ριχνει ουτε μια ματια... νταξει συνεχιζω να περναω απο εκει, αφου πεφτει ο δρομος μου καποιες φορες.... δεν ξερω βεβαια τι μπορει να σκεφτεται αυτος, αλλα εχω καταλαβει πως οι περισσοτεροι αντρες που αρεσκονται σε αυτου του ειδους φλερτ δεν ξερουν τι θελουν....
Kατι πρεπει να γίνει! Δε μπορεί αυτό το πάθος να πάει χαμένο!
μην νομιζεις οτι καθε ανδρας που σε χαιρεταει η σου χαμογελαει , θελει και κατι.
μπορει να φαινεται οτι τον προσεχεις και να ειναι ευγενικος, μπορει να το κανει με πολλες κοπελες χωρις να σημαινει κατι παραπανω, μπορει και να του αρεσεις πραγματικα.
για το αν "καρφωνεσαι" θα πρεπει να ρωτησεις καμια κολλητη σου που περνατε μαζι απο εκει και σε εχει δει.
αν θελει κατι, θα κανει καποια κινηση.
Γεια σας κοριτσια!!
Δεν μπορω να πω μου αρεσει, αλλα νομιζω πως ειναι απλα ευγενικος οπως λεει και η Remedy... αμα του αρεσα θα μου μιλουσε, συνηθως οι ανδρες δεν κολωνουν σε αυτα, απλα ισως μου χαμογελαει και με χαιρεταει επειδη τον κοιταζω και εγω... μπορει απλα να ειναι ευγενικος, μπορει να εχει σχεση.... αν και αν δεν του αρεσα καθολου σαν εμφανιση, σιγουρα δεν θα μου εδινε καθολου σημασια... πχ αλλες μερες που περναω και ειναι και μονος, και οπως και να το κανουμε ειναι πιο καταλληλη φαση αν ηθελε να κανει κινηση, δεν κανει, αρα δεν νομιζω να του λεω κατι....
Εσύ περνάς από κει για αυτόν ή είναι ο δρόμος σου?
Ο δρομος μου, δηλαδη περνουσα και καιρο πριν τον προσεξω... παλια περνουσα πιο συχνα, καθε μερα, δυο φορες σιγουρα... τωρα καμια φορα δεν βγαινω καθε μερα η πεφτει ο δρομος μου απο αλλα μερει.... θελω να πω, πως με αυτο τον τροπο δεν καρφωνομαι και τοσο, δηλαδη μπορει να κανω και 3 μερες να περασω και μετα να περασω την τεταρτη, μετα ξανα την εκτη και καπως ετσι....
αλλα βεβαια χαιρομαι και οταν τον βλεπω, ετσι απλα...
Το σβησες το πρωτο μηνυμα για να σου πουμε την γνωμη μας. Γενικα ομιλουντες, θα σου μιλησει καποια στιγμη εκτος κι αν επεσες σε ντροπαλο άτομο. Ρίξε του κανα χαμόγελο ή κανα ωραιο βλεμμα για να παρει πρασινο φως.