Originally Posted by
ICare
Μικρουλα μου προχωρα..μην αφηνεις κανεναν να μαυριζει τη ψυχη σου.οποιος κ αν ειναι αυτος...προφανως το παιδι εχει θεματα..εγω ημουν 27, ειχα δει μικρα σημαδια αλλα δεν εδωσα σημασια κ μετα ολα εγιναν κολαση..δεκα χρονια μετα κ τωρα ειμαι 38 πια..κ μονη γιατι με αφησε τελικα για παντα..η για να ειμαι δικαιη με ελευθερωσε.ο δικος σου εχει οικογενεια κ ευχομαι να καταλαβουν γρηγορα αν το παιδι τους εχει καποια θεματα κ να τον βοηθησουν.αλλα μη παρεις το βαρος.ανθρωπος που σε κακοποιει ψυχικα, εστω κ αθελα του δε ξερω, θα το κανει παντα..εισαι μικρη, ζησε...ενα πραγμα καταλαβα ..οτι ολοι τη παρτη τους κοιτανε..κ παντα οι αλλοι φταινε, οι ιδιοι ποτε..κανενα προβλημα δεν εχεις, απλα γνωρισες λαθος ανθρωπο.εγω δε βρηκα τη δυναμη ποτε να φυγω, αλλα ειχε μονο εμενα, εσυ μπορεις...ασε τη μανουλα του να ειναι οντως μανα..μη τη κανεις εσυ, γιατι μπορει εκει να φτασεις.δε ξερω το παιδι μπορει να ειναι απλα κακομαθημενο κ να μην εχει θεματα, γνωματευση δε θα βγαλω, αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτος που εσυ εχεις αναγκη..φυγε, μπλοκαρε τον οπως εκανες απο παντου κ συνεχισε..μη ανυσηχεις θα βρει αλλου να βγαλει χολη..κ που ξερεις ισως ζητησει κ βοηθεια.