ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ LIBERCHILD ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 6 ΛΕΠΤΑ
Printable View
ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ LIBERCHILD ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 6 ΛΕΠΤΑ
Quote:
Originally posted by MANTHES
Οχι μωρέ, απλά σερφάρω κι αλλού και χάνω ώρα...δε χανόμαστε !
EXEIΣ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
καθυστέρηση; δεν είναι όλοι δυσκοίλιοι σαν και σένα μανθες.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΙ
ελα ρε MANTHES. ειναι δυνατον καποιος να λεει οτι εχει προβλημα και να του λες ειρωνικα \" ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ \" ? ειναι αστειο αυτο δλδ? αισθανεσαι περηφανος?
ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ; ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;
εχω διαβασει ρε συ πανω κατω. αλλα αν αλληλοβριζεστε και τη λετε ο ενας στον αλλον ποτε θα τελειωσει αυτο? δε ξερω ρε συ.. εγω ξερω οτι εχο βαρεθει να βλεπω τσακομους σαυτο το φορουμ και με στεναχωρει γιατι ειναι ενα φορουμ υποστηριξης και..δεν ειναι πολυ υποστηρικτικο να λεει ο ενας εχω προβλημα και να γελας ο αλλος μαζι του ξερωγω.. καταλαβαινεις τι εννοω.. σιγουρα σε εχει προσβαλlει και απειλησει αλλα προσπαθηστε πλζ να τα βρειτε.αυτα :)
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΡΑ; ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
καλά είσαι πολύ ούφο τελικά. εντελώς όμως. τι περαστικά να πω αφού δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι ούφο.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΩΡΑ; ΠΩ ΠΩ
χμμμμμμμ
Κρίμα, κρίμα, κρίμαQuote:
Originally posted by MANTHES AT 18-4: 14,29
ΡΑΨΩΔΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
Υ.Γ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ
Manthes,
Το οφθαλμόν αντί οφθαλμού ήταν ένας ΝΟΜΟΣ που ήταν καλός νόμος για την εποχή του.
Το να (προσπαθείς έστω να) αγαπήσεις τον πλησίον σου είναι ένας ΝΟΜΟΣ της εποχής μας που (ίσως) σε κάνει πιό ευτυχισμένο.
ΥΓ1 Παραθέτω λαική παροιμία προς απόδειξη του ισχυρισμού μου
\"Κάντο καλό και ρίξτο στο γιαλό\"
ΥΓ2 Εξάλλου για σκέψου και το εξης:
Το δανεικό του δανεικού είναι δανεικό και αυτό??
Επίσης να προσθέσω και το εξής
Μία πράξη κρίνεται σίγουρα εκ του αποτελέσματος αλλά μετράει (τουλάχιστον για μένα) πάρα πολύ και η αιτία της. Δεν είναι το ίδιο κάτι προμελετημένο από κάτι που γίνεται \"εν θερμό\" ασχέτως αν και τα δύο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα