Originally Posted by
anxious4ever
το hashimoto κανει ολα αυτα πυο περιγραφεις..αδυναμια, κοπωση, εφιδρωσεις, τεμπελια, μειωση ορεξης, υπνηλια , τρομερη κοπωση..ψυχολογικα καταθλιψη. μελαγχολια, κλαματα αδυναμια συγκεντρωσης..
στο υπογραφω μολις ρυθμισεις τον θυρεοειδη σου θα νιωσεις κανονικος κ δυνατος παλι.
εγω θυμαμαι πριν βρω οτι ειχα υπερθυρεοειδισμο..σηκωνομο υν το πρωι του σαββατου μετα απο 12 ωρες υπνου με τα εξης : τρομερη κουραση σαν να με εδερναν οταν κοιμομουν, πονοι στους μυες μου λες κ εκανα πρωταθλητισμο, κλειδωσεις πρησμενες, δαχτυλα πρησμενα, βλεφαρα τουμπανο σε σημειο που διαφανιζαν απο το πρηξιμο σαν να εχουν νερο μεσα, αρρυθμιες, κοπωση..ανεβαινα σκαλια κ σταματαγα στη μεση, δεν μπορουσα να σηκωσω ενα ποτηρι νερο, δυσπνοια,αγχος,στρες, νευρα,φουντωματα, μεχρι κ η περιοδος μυο ειχε μειωθει κ ερχοταν σαν σταγονες..
κ ημουν ετσι κανα χρονο κ ουτε καν το βοδι πηγα να δω θυρεοειδη.
με ανακαλυψε ενας γιατρος που πηγα να μου δωσει χαρτι για γυμναστηριο ο οποιος μου λεει "πως εισαι ετσι?σαν κοκκαλο! τα ματια σου ειναι πρησμενα..ο λαιμος σου πρησμενος! " πιανει σφυγμους κ ειχα 120 κ με εστειλε αμεσως σε εφημερευον..φυσικα δεν πηρα χαρτι για γυμναστηριο..
μολις καναμε εξετασεις τα TG ΗΤΑΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000!!
αργοπεθαινα κ δνε ειχα καταλαβει τιποτα.!!! μολις μου εδωσαν χαπι για την καρδια κ επεσαν οι σφυγμοι κ τα πρωτα μου χαπια ...ενιωσα νορμαλ ανθρωπος απο την πρωτη κιολας μερα..
ανακουφιση, ισορροπια στο μυαλο κ στο σωμα..απο τοτε ειμαι τυπικη με τα χαπια μου για να ειμαι παντα καλα.
πηγαινε γρηγορα στον ενδοκρινολογο να σου δωσει την θεραπεια σου κ θα ερθεις στα ισα σου.