ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ.
Printable View
Ρε κούκλα βγήκες στη ζωή τι λέμε είναι αγώνας η ζωή αυτό δεν είναι τίποτα εύκολο είσαι τυχερή ή άτυχη που έφυγες αλλά σκέψου τα ωφέλιμα θα ανοίξει το μυαλό σου θα μάθεις μια άλλη γλώσσα είσαι μόνη σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εντάξει σου φαίνονται βουνό γιατί δεν έχεις προσαρμοστεί αυτό που έχεις λέγεται απαλεψια στα ελληνικά είναι ένα συναίσθημα δε σε χωράει ο τόπος εγώ το έχω τουλάχιστον μια φορά το μήνα λόγω ασθένειας και το λύνω με δύο μπίρες μπαίνω σε ένα μαγαζί εδώ στη γειτονιά πίνω δύο μπύρες μεγάλες ζαλίζομαι πέφτω κοιμάμαι περνάει αυτό το παθαίνουν όλοι όσοι είναι μόνοι τους νομίζω ξέρω είναι αγώνας να βγεις να πας στα μαθήματα σου αλλά θα δεις περνάει δεν είναι μόνιμο μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να το πιστέψεις και δε στο λέω έτσι το πιστεύω όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα
ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ . . ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ .. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΈΝΗ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΤΠΤ.. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ.. ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ .
ΞΕΡΩ ΠΩΣ Μ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ.. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ . ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΗ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! . ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά πηγαίνεις στη σχολή? Πρέπει να πηγαίνεις για να κάνεις γνωριμίες άσε το διάβασμα τι διαφορετικό βλέπεις στον κόσμο?
Αμάν αυτή η νομική και η ιατρική στην Ελλάδα............
ΕΛΕΟΣ!
Έλα ρε και Ιταλία που οι άντρες είναι ωραίοι ε τότε είναι καθαρά ιδέα σου καλή επιτυχία κι όποτε θες παρέα μπαίνε και γράφε αντέ ανησύχησα
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γυρισεις ελλαδα....
οι γονεις σ μια χαρα υπερυφανη θα ειναι...ειναι δυσκολο ετσι και αλλιως να ζησεις σε ξενη χωρα για χρονια...
γυρνα και βρες εδω κατι που να σ ταιριαζει....τοσα κολλεγια υπαρχουν..
και επισης και κατι αλλο την νομικη οι γονεις σ την διαλεξαν?η εσυ?σ αρεσει σαν σχολη?
το ελεος τις ντιανας εκει πηγαινε οτι ολοι θελουν να σπουδασουν σε αυτες τις δυο σχολες..
ε ωραια αφου τωρα δεν θες σηκω φυγε δεν σε κραταει τιποτα...μην πιεζεις τον εαυτο σου..
στην ελλαδα ηταν καλυτερα τα πραγματα ειχες φιλους?γνωστους? περναγες καλυτερα?¨
και επισης εισαι και μικρουλα απο οτι καταλαβα δεν σ πηραν και τα χρονια...
Ρε κούκλα σκέψου το μετά θα είσαι μια νομικαρια και θα είναι όλος ο κόσμος στα πόδια σου γιατί δεν το ονειρεύεσαι αυτό?