εχει δικιο η ρεμεντυ..συμφωνω απολυτα σε οσα λεει..
ο ανθρωπος αυτος σαφως κ ειχε θεμα κ καλα εκανες κ απομακρυνθηκες...μη προσπαθεις να ριξεις βαρη σε σενα..δε φταις σε κατι.
πιθανον ειχε το θεμα του απο πριν ..πριν καν γνωρισει εσενα.
ναι αυτο που εχει μπορει να λεγεται κ παρανοια..ή παρανοιδης επεξεργασια.
κ θελει φαρμακευτικη αγωγη..
θα μπορουσες πιο πριν(οχι τωρα πια) , να μιλησεις κ με καποιον πολυ οικειο του να μαθεις αν εχει ψυχιατρικο ιστορικο.
βεβαια τωρα πια δεν νομζιω οτι εχει σημασια..μεινε μακρια..
μου χει τυχει κ μενα..ειχα γνωρισει ενα τυπακι περιεργο εκκεντρικο κ πολυ κουκλο..τον γουσταρα κ με γουσταρε κ τα φτιαξαμε.ημουν 27 χρονων αν θυμαμαι καλα..
εμενα γενικα μου αρεσουν οι μυστηριωδης τυποι//
παρατηρησα οτι μου μιλαγε συχνα για την πρωην του την οποια την ελεγαν Ελενα..
με εκνευριζε αλλα δεν σταματαγε...αρχισα να γινομαι επιφυλακτικη..στο σεξ ηταν παραξενος..δεν ξερω γιατι..καπως περιεργος..
δεν ειχε παει το μυαλο μου τι με περιμενε..
καποια μερα ειμασταν σπιτι του κ ηπιε 2 ποτηρια ουισκι...κ κει που μιλαγαμε αρχισε να με λεει ΕΛΕΝΑ@@ !! του λεω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ!
σηκωνεται τιγκα φουλ νευριασμενος κ αρχισεν α φωναζει κ σπαει το τζαμι της εσωτερικης πορτας!! τρομαζω σηκωνομαι κ κοιταω ειχε αιματα παντου ! ειχε κοψει τρομερα το χερι του..κ εξεκολουθουσε να ΦΩΝΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΕΓΩ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΡ!! "
δεν ηξερα τι να κανω...εκανα την παπια..κ αρχισα να τρεμω..εκλασα πανω μου βασικα...του λεω "θελω να φυγω " κ παω να μαζεψω τα πραγαμτα μου να φυγω..κ αρχισε να με κυνηγαει..κλεινομαι στην κρεβατοκαμαρα κ κλειδωνω την πορτα..αυτος σπαει την πορτα κ μπαινει μεσα,οταν μπηκε στο δωματιο πηρε ενα σπασμενο ξυλο απο την πορτα κ το χωσε στη μουρη μου..εγω τον εσπρωξα επεσε κατω κ κει πεταχτηκα απο το παραθυρο....μιλαμε ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Η ΦΑΣΗ! δεν πιστευα καν οτι ολο αυτο που ζουσα ηταν αληθινο..
ανεβαινω στην μηχανη μου κ βγαινει αυτος απο την εξωπορτα μπαινει μεσα στο αμαξι κ με κυνηγαγε απο πισω μεχρι που με εχασε..
δεν γνωριζε ευτυχως που μενω..πηγα σπιτι κ ειχα 18 αναπαντητες κλησεις..δεν σταμταγε να με παιρνει τηλ.το σηκωνω κ του λεω "ασε με ησηχη!" κ αρχισε να με λεει παλι ΕΛΕΝΑ !!! κ οτι ειμαι *******!! που τον αφησα..καταλαβα οτι ο ναθρωπος ειχε παθει καποια ψυχωση..ηταν εντελως σε αλλο περιβαλλον..
την επομενη μερα με επαιρνε τηλ ασταματητα κ δεν το σηκωνα..τελικα κατεληξα στον αστυνομικο τμημα μαζι με τον αδερφο μου γιατι ειχα φοβηθει πολυ...
πηρα ασφαλιστικα μετρα..ηταν ο.τι χειροτερο εχω ζησει..για πολυ καιρο δεν ηθελα να βγαινω απο το σπιτι...δεν ξερω τι απεγινε κ δεν θελω να μαθω..
καποια μερα πριν κανα 2 βδομαδες ειδα ενα πρεζακι να του μοιαζει στον δρομο στο κεντρο να περπαταει σαν ζομπι..παιζει να ταν αυτος...
ΜΑΚΡΙΑ!!ΜΑΚΡΙΑ ! ΜΑΚΡΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ Κ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑ!!