-
τι ειναι ο ισοσταθμιστης διαθεσης?εννοεις το αντικταθλιπτικο?δεν εχω παρει ποτε κατι αλλο στη ζωη μυο εκτος απο λαντοζ κ ρεμερον..
κινητρα?τι να σου πω απο κινητρα να φαν κ οι κοτες..
διδασκω χορο κ μαρεσει, ξεκινησα νεο χορο σε νεα σχολη, κανω λαιβ κ συναυλιες, παιζω κρουστα, εχω σπιτι αντρα κ σκυλια..εχω δουλεια σε μεγαλη εταιρια..αγαπω τη ζωη κ ειμαι κοινωνικη..εχω πολλους γνωστους κ περναω τελεια!
με τον αντρα καλα μια χαρα..τι να πω?θες κ αλλα?χααχχα!
-
α νιωθω λιγο αχρηστη που δνε καταφερα τελικα να κανω μια οικογενεια κανονικη ..απο αυτη με τα παιδια ανθρωπους ...
εξαιτιας των αγχωδων διαταραχων την αποφευγω αρκετα την γονιμοποιηση θα ελεγα..
κ γενικα απλα περναω πολυ καλα...μερικες φορες σε σημειο αηδιας καλα..
παω στον χορο κ μετα πεταω μεχρι να φτασω σπιτι..κ νιωθω με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια..
παω προβες με την μπαντα κ πεθαινω στο χτυπημα κ παλι γλενταω κ περναω απιθανα!
ξερω τι αλλο να κανω?
-
καλά, το μικρο σπιτι στο λιβαδι ένα παραμυθι ειναι!
αφιερωνεσαι 100% στο να αναθρεψεις τα παιδακια! αν νιωθεις οτι μπορεις, κανε το! απλα ειναι μονοδρομος, There is no turning back!
εγω δεν ξερω αν το θελω... θελω χρονο για μενα!!
γιατι σε ρωτησα για τα κινητρα? επειδη εγω βαριεμαι μεχρι αηδιας, σα να εχουν ξεθυμανει/ξεφτισει ολοι οι στοχοι μου...
-
δεν εβαζα ποτε μαρκοπροθεσμους στοχους, ειναι κατι που με τρελλαινει αυτο..δεν θελω να βαζω στοχους..κοιταω παντα τη στιγμη..γιατι να αλλαξω τωρα??με κουραζει να βαζω στοχους..
οσον αφορα τα παιδια..οκ δεν τρελλαινομαι κιολας οπως καποτε..εχω χαραξει την γραμμη μου..βλεπω οτι δεν θα κανω ποτε..οποτε καπως εχω συμβιβαστει με αυτο..
κανω πανικο στην ιδεα οτι κατι θα μεγαλωνει μεσα μου...νιωθω πιεση κ αγχος..προτιμω να πα να κανω κανα ταττου.....χαχαα! ασχετο..
-
εγω μαρα μου εχω ενα μεγαλο προβλημα...δεν προλαβαινω να βαρεθω...δεν καθομαι..ολο τρεχω κ νιωθω κουραση κ κορεσμο..
+ βοηθαω φιλους ψυχολογικα κ μου τρωνε κ αυτοι ενεργεια..καλα να ναι...δεν μπορω να τους αφησω μονους.
-
Mια χαρα σε βλεπω! κατασταλαγμενη, ξερεις τι θελεις, με τη δουλεια σου, το συντροφο σου, τα χομπυ σου, την κοινωνικη ζωή!!!
τα εχεις ολα!!!! Μακαρι και σε μενα συντομαααα!!!
Οι φιλοι γενικα τρωνε ενεργεια....
-
δεν ξερω..αλλα πλεον μου ειπε ενας αλλος γνωστος που αναλυουμε λιγο τα ψυχολογικα μας...οτι πιθανον εχω δωσει πολλη ενεργεια στους γυρω μου που εχουν πολλα ψυχολογικα θεματα κ οτι κανω ενδοβολη..δλδ οτι επηρρεαζομαι κ ασυνειδητα μου βγαινουν κ μενα αρνητικα συναιασθηματα...δλδ οτι αυθυποβαλλομαι κατα καποιον τροπο..
αυτο πιθανον να συμβαινει οποτε ελαβα λιγο τα μετρα μου..δλδ σημερα εχω 6 μνμ στο μεσεντζερ απο ατομα κ δεν εχω απαντησει.
ομως αν δεν απαντησω μεχρι αυΡιο θα μουρλαθουν..σε φαση..θα στελνουν "που εισαι?εισαι καλα?εχεις κατι μαζι μου?" κ κει ρε συ δεν αντεχω..μπαινω στην διαδικασια κ λυγιζω κ στελνω..με αποτελεσμα να καθομαι στο κρεββατι μου κ να μιλαω μονο με φιλους.
φαντασου οτι το νετ το κλεινω μερικες ωρες για να ησυχασω..
πχ εχω εναν φιλο γκευ ο οποιος βιωνει κοινωνικο ρατσισμο..κ βασιζεται στην παρεα μου..ειναι τρομερα ευαισθητος, αν στειλει κ δεν απαντησω νομιζει ή οτι πεθανα, ή οτι κατι εχω μαζι του..κ μπορει να κλαιει μερες..εγω στενοχωριεμαι κ δεν θελω να νιωθει μονος..οποτε απανταω..κ αυτο με κουραζει...δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!