-
Καλησπερα ο γιατρος μου ειναι εμενα **το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης** με παρακολουθει εδω και μηνες και μενα μου φενεται καλος γιατρος θα σε προτεινα να πας σε αυτον..
-
Ponderplan ...Δυστυχως, η επικοινωνια μεσω του φορουμ δεν γινεται σωστα.Το μηνυμα σου, μου ηρθε,στο μειλ, ως απαντηση στη δικη μου αναρτηση...Μαλλον σε αλλον εθεσες το ερωτημα και βλεπω οτι διαγραφονται τα ονοματα γιατρων που παραθετετε..Καταλαβαινω το οτι δε μπορει να λειτουργησει αλλιως το φορουμ, αλλα αυτος ειναι ο λογος που προτεινα, να επικοινωνησουμε προσωπικα, καποιοι απο εμας που χρειαζομαστε πιο ΑΜΕΣΑ την επικοινωνια με αλλους συμπασχοντες, ωστε να μην υπαρχουν περιορισμοι και καθυστερησεις...Δεν ειδα ιδιαιτερη ανατποκριση και εγω δεν προλαβαινω να μπαινω στο ιντερνετ να γραφω πολλα και να περιμεεεεενω....Επαναλαμβαν ω, λοιπον, αν δεν εχετε προβλημα να δωσετε ενα μειλ ή καποιο τροπο επικοινωνιας και να μιλησουμε με την πρωτη ευκαιρια.
Ειναι πολυ δυσκολο το θεμα, πολυπλοκο και ο καθενας το βιωνει λιγο διαφορετικα...Μεσω γραπτου λογου, δε βγαζουμε ακρη....
-
Τελικα εχεις βρει καποιον καλο ? Εχω και εγω προβλημα με ακαταλληλους γιατρους και θεραπευτες μεχρι τωρα
-
Καλησπέρα σας!Αναγνωρίζω απόλυτα τα όσα λέτε καθώς η αδερφή μου πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική εδώ και 7 χρόνια και βασανίζεται πολύ ίσως πολύ περισσότερο από όλους. Μπορώ να είμαι αντικειμενική καθώς τα βλέπω όλα αυτά καθημερινά και ξέρω ίσως και καλύτερα και από την ίδια τί της συμβαίνει. Αιτία αυτής της ασθένειας είναι Ο ΦΟΒΟΣ που οδηγεί ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ και αυτό αναγκάζει τα ατομα που πάσχουν να προχωρούν σε τετοιους καταναγκασμούς.. Επειδή λοιπον η ίδια δεν εχει την ηρεμία να κατσει και να ψαξει δυο πραγματα, το έκανα εγω γι αυτη γιατι πραγματικα θελω να τη σωσω και βρηκα αυτό το φορουμ. Διάβασα όλα όσα ειπατε και θεωρω εξαιρετική την ιδεα να μιλήσετε 2-3 ατομα για το πρόβλημα σας και τις εμπειρίες σας. Να σημειώσω ότι και της αδερφής μου το πρόβλημα τής προκαλεί μεγαλη κουραση και εξαντληση. Σας παρακαλώ όποιος ενδιαφερεται ας απαντησει εδω απο κάτω και θα σας πω τον τροπο επικοινωνιας. Ισως μια μικρή λύση σε αυτό το δυσκολο προβλημα να είναι η αλληλουποστηριξη των πασχοντων. Βασικά λάθος λέξη εγραψα. Δεν πάσχετε από κάτι ψυχωτικό.Μια χαρά ανθρωποι ειστε και μαλιστα πανεξυπνοι. Ας συζητήσουμε λοιπον όλοι μαζι σοβαρα και ηρεμα το θέμα. Ευχαριστώ πολύ όσους διαβάσουν το μηνυμα μου!!
-
Δήμητρα οταν λες ο φόβος ποιος φόβος εννοείς;
-
Γεια σου kerasi! Αναφερομαι γενικά στο αίσθημα του φοβου-τρόμου. Πχ εχω αυτη την ιδεοληψια αν δεν κάνω αυτό τον ψυχαναγκασμο θα συμβει κατι. Ο καθενας σε αυτη την ασθενεια εχει κατι διαφορετικό. Είναι ένα ''τερας'' που σε τρωει και ενω ξερεις πως ολα αυτα που σκεφτεσαι και κανεις ειναι λαθος και παραλογα, δεν μπορεις να τα σταματησεις γιατί το αγχος κυριευει το μυαλό και σε πνιγει. Για παραδειγμα πες οτι εσυ εχεις την ιδεοληψια της μολυνσης και πλενεσαι συνεχεια.Ξερεις οτι οι αλλοι ανθρωποι δεν τον κανουν,σωστα;Το ξερεις. Ομως δεν μπορεις να σταματησεις να το κανεις. Παιδια δεν εχω καμια σχεση με την ιατρικη και δεν ξερω πως λειτουργουν αυτες οι ντποπαμινες και σεροτονινες αλλα βιωματικα εχω καταλάβει μεσω της αδερφης μου τι γινεται. Εκει που κανει τα τελετουργικα της και ηρεμει,ας πουμε, παω εγω και τη ρωταω κατι που της προκαλει αγχος και αρχιζει παλι απο την αρχη. Απλα επειδη την εχουμε παει σε πολλους γιατρους και ο καθενας ελεγε τα δικα του, πιστευω πως αν μιλησετε 2-3 ατομα ανωνυμα εστω για το προβλημα σας θα παρετε μια ενθαρυνση.και εχω σκεφτει κ κατι πανω σε αυτο...