δεν με νοιαζει τι θα πει και τι θα κανει του εδωσα τοση αξία με αυτα που ενιωσα τοτε κ πονεσα τοσο πολυ που αυτο δεν με αγγιζει.. και αυτο που μου ειπε η ψυχολογος αυτος εχασε κατι πολύτιμο εσυ ενα σκουπίδι με ανασφάλειες
Printable View
απο εκεινο το βραδυ και μετα .. μιλουσαμε μεσω μηνυματων δεν ξανα εκανα κατι μαζι του προσπαθησα να τον μαλακωσω για να το δει αλλιως δεν ειδα φως και το εκοψα με εναν επιλογο σε ενα μνμ μακροσκελη.. περασαν 5 μηνες κ μου ειχε στειλει ενα τι κανεις ? ξέμεινε απο μ... μαλλον τοτε και φυσικα δεν απαντησα
αχαχ καλο :P 4 θα δωσω βιλογια χημεια εκθεση φυσικη το τελευταιο ειναι μια πονεμενη ιστορια αλλα θα το παλεψω δυσκολευομαι γενικα ωρες ωρες και λογω ψυχολογιας σκανε κατι σκηνικα στο κεφαλι μου και αποσυντονιζομαι αλλα οσο παει λιγοστευουν θα δειξει... βασικα γιατι ειπες για αυτον που κοιμηθηκε ναι μια χαρα κοιμηθηκε εγω εκανα να κλεισω ματι για μερες μετα απο αυτο ποσο μαλλον κ εκεινη την νυχτα..και γενικα ειχα προβλημα υπνου για μηνες απο τον ιουνη ειμαι καλυτερα..
αφου το ειχες βαλει στο μυαλο σου οτι θα νοιωσεις καλυτερα με αυτο, καλα εκανες, αλλα δεν νομιζω οτι θα τον πειραξε.
επρεπε ν αφησεις κερμα.με το 20ευρο θα πει οτι του μεινε και κατι απο την χειρονομια σου..