2 μήνες;;;εγώ πάω κάθε 4 κ τώρα τελευταία βαριομουν κ πήγα μετά από 7 μήνες!ευτυχώς ρυθμισμένος βγήκε πάλι καλά..ναι το ξέρω ότι το graves δεν φεύγει ποτέ,ακομα κ αν βγαλεις τον θυρ.γι αυτό σου είπα ότι επιτίθεται στα μάτια μετά..
Printable View
2 μήνες;;;εγώ πάω κάθε 4 κ τώρα τελευταία βαριομουν κ πήγα μετά από 7 μήνες!ευτυχώς ρυθμισμένος βγήκε πάλι καλά..ναι το ξέρω ότι το graves δεν φεύγει ποτέ,ακομα κ αν βγαλεις τον θυρ.γι αυτό σου είπα ότι επιτίθεται στα μάτια μετά..
Βρε anxious εχεις καποιο τροπο να επικοινωνησω μαζι σου αν θελω να σε ρωτησω κατι,εννοω αν χρειαστει σε σχεση με το graves;Facebook ή mail;Δεν εχω βρει ατομο με graves ξανα!Και εδω ειναι δημοσια
ΝΑΙ εχω...σου στελνω προσωπικο μνμ.
που να βρεις ατομο με graves....χχααχαχ! ειναι τοσο σπανιο..που μου φαινεται μονο εμεις οι δυο το εχουμε!! οσο κ να ψαξεις ...δυσκολο να βρεις.
α δε γινεται να σου στειλω πμ ακομα..πρεπει εσυ να κανεις 50 ποστς εδω για να αποκτησεις δικαιωμα να λαμβανεις μνμτα...οποτε..ποσταρε αλλα 20 ποστ.
αλλιως δεν γινεται να επικοινωνησω μαζι σου.
Οκ!Σ ευχαριστωω
ποσταρε μη καθεσαι..πιασε δουλεια!!!! χααχα
Περιμενε με αυριο θα ποσταρω,εθχα δυσκολη μερα σημερα!
κ γω σημερα σηκωθηκα εντελως φρικαρισμενη...κ νιωθω σαν καταθλιψη επισης...σκατα.