Originally Posted by
STAVROS
Έχω μία ξεκάθαρη άποψη πάνω σε αυτό το θέμα παρότι δεν έχω συζήσει ποτέ με γυναίκα.Εγώ τις περισσότερες μέρες,κλείνω στις 21.00 το μαγαζί.Είναι λογικό με τόση ορθοστασία να κουράζομαι.Στην περίπτωση που η γυναίκα είναι άνεργη,είναι αυτονόητο πως θα συνεισφέρει στις δουλειές του σπιτιού κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.Στην περίπτωση που εργάζεται η γυναίκα θα πρέπει να γίνει λογικός καταμερισμός των δουλειών.
Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.Πως όταν εγώ εργάζομαι,τα λεφτά τα βάζω στην τσέπη μου.Όταν η γυναίκα κάνει δουλειές του σπιτιού,ποιος την πληρώνει???Οι δουλειές του σπιτιού δεν θα έχουν άμεσο αποδέκτη και εμένα?Αν δηλαδή βάλει πλυντήριο,τα δικά μου ρούχα δεν θα είναι καθαρά?Αν καθαρίσει το σπίτι,το δικό μας σπίτι δεν θα είναι καθαρό??
Άρα λοιπόν εγώ είμαι της άποψης,ιδίως στην περίπτωση που η γυναίκα είναι άνεργη,πως το πορτοφόλι θα πρέπει να είναι κοινό στο ζευγάρι.Αυτός που έχει το εισόδημα το μεγαλύτερο θα πρέπει να συνεισφέρει και στα έξοδα του σπιτιού αλλά και στα προσωπικά έξοδα της κοπέλας/γυναίκας του.Και αυτό να το κάνει με ευχαρίστηση,όχι με μίρλα.Διαφορετικά καλύτερα να μην συζήσει καθόλου και ακόμα περισσότερο να μην παντρευτεί ποτέ του.Ας κάτσει μόνος του.