Originally Posted by
cube
Εγώ κατάλαβα ότι είσαι μια χαρά γενικότερα, βγαίνεις , δεν είσαι κλεισμένος μες στο σπίτι, αλληλεπιδράς με κόσμο, είχες γνωριμίες με κοπέλες...
Άρα το ''πρόβλημα'' είναι ότι δεν προχώρησαν αυτές οι επαφές και όχι ότι δεν υπήρχαν αυτές οι επαφές....
Άρα και σε μια δραστηριότητα να πας, και αποκτήσεις μια φίλη ,κατά πόσο θα επιδίωκες κάτι ερωτικό με την φίλη ή με την γνωστή της φίλης πχ?
Εγώ έλξη εννοώ......θέλω να σε βλέπω και έχω σεξουαλική επιθυμία, τώρα σε τι βαθμό δεν ξέρω...Αν αυτά δεν τα χεις νιώσει σε ικανοποιητικό βαθμό, λογικό δεν είναι να να το αφήνεις από την στιγμή που είσαι εσωστρεφής? με δεδομένο δηλαδή ότι ένας ντροπαλός άνθρωπος δεν είναι και η καλύτερή του όλα αυτά, θα βγει από το καβούκι του, αν αξίζει τον κόπο....τώρα θα μου πεις και αυτό τι είναι λειτουργικό? πρέπει να πέσω ξερός από έρωτα για να κάνω κάτι, να προσεγγίσω μια κοπέλα ? ε δεν έχω απάντηση........Αλλά με μια κατάλληλη που θα την θέλεις, αν αυξήσεις τις γνωριμίες σου, μπορεί να την κυνηγήσεις, αυτή να είναι το κίνητρό σου.......
Αν το χεις νιώσει για κοπελες και παρόλα αυτά τις άφηνες δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν οι γνωριμίες όσο το να επικεντρωθείς στο φόβο/κοπέλα......και το θεωρώ πιο δύσκολο να το αντιμετωπίσεις αυτό μόνος σου, γιατί ότι μας αγχώνει είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε παρά να βρεις κίνητρα να μπεις στη φάση ξεκινάω μια δραστηριότητα, μιλάω περισσότερο, γνωρίζω νέο κόσμο κλπ......
Για τα κίνητρα έχω να πω ότι βολευόμαστε σε μια κατάσταση, γιατί και χωρίς σχέση δεν πεθαίνεις κιόλας και αυτή είναι η παγίδα της υπόθεσης.......Και για να συνοψίσω άλλο δεν έχω διάθεση , κίνητρα κλπ να κυνηγήσω να κάνω μια σχέση γενικά και αόριστα και άλλο με αγχώνει κάτι δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω οπότε το αφήνω κιόλας ....