Originally Posted by
melina20
καλησπερα παιδια και καλη χρονια...αν και για μενα η χρονισ δεν ξεκινησε καλα...την παραμονη εμεινα με τους δικους μου σπιτι επικρατουσε ενα καταθλιπτικο κλιμα με το που μπηκε η νεα χρονια για καποιο λογο αρχισα να κλαιω λογω του οτι ειχα και την γιορτη μου και ενιωσα πολυ μονη μου.χθες λοιπον ξυπνησα πολυ ασχημα ημουν ολη την ωρα στο δωματιο μου και το απογευμα οι δικοι μου θελανε να βγουμε εξω...εβλεπα και στο φβ πως περνουσαν ολοι και ενιωθα ακομα πιο χαλια και πιο μονη.δεν μιλησα ουτε στο τηλ για να μου πουνε χρονια πολλα μονο σε μηνυματα απαντησα.αν και δεν ειχα καμια ορεξη το βραδυ βγηκα με τους δικους μου αναγκαστικα πηγαμε στο μαγαζι ενος συγγενη μας τον οποιο δεν ειχα δει με τα πολλα.τεσπα με τα πολλα ηπια αρκετο κρασι εκει και σε συνδυασμο με το χαπι με επιασαν τα νευρα μου.εβλεπα ολους να ειναι με τουε φιλους τους και τις σχεσεις τους και εγω να ειμαι με τους δικους μου.αρχισα λοιπον και την ελεγα πολυ ασχημα στους δικους μου οτι ευθυνονται αυτοι για την κατασταση του αδερφου μου και τη δικη μου οτι μας καταστρεψανε οτι αυτοι ειναι μεγαλοι και ζησανε τη ζωη τους και τετοια.η μανα μου αρχισε να κλαιει κι εκεινη γτ ακουγομουν οταν μιλαγα δεν υπολογιζα τον τονο της φωνης μου και σηκωθηκαμε και φυγαμε απο εκει.σε ολο το δρομο τσακωνομασταν φτανουμε στο αμαξι του πατερα μου και την πιανει κρισαρα εκει μεσα τη μανα μου πιστεψα οτι θα πεθανει.παω να σηκωθω να φυγω απο το αυτοκινητο δεν μπορουσα να τη βλεπω ετσι..ηρεμει η μανα μου αρχιζει κλαιει ο πατερας μου με ολα αυτα.δεν ηξερα πως να αντιδρασω ειχα μεινει με ολα αυτα.μονο την αυτοκτονια σκεφτομουν.τους λεω πηγαιντε με σ ενα ψυχιατρικο νοσοκομειο να βρω τον αδερφο μου τωρα.δεν θελω να ειμαι μαζι σας αλλο δεν μπορω..αφηστε με να καταστραφω να τελειωνω.δεβ αντεχω αλλο.εν τελει για να ηρεμησουμε ολοι ο πιο ψυχραιμος ηταν ο πατερας μου γυριζαμε βολτες μεσα στο αυτοκινητο ολη την αθηνα.εν τελει ολα καλα η βραδυα εληξε μς αμοιβαιες συγνωμες ηθελα να το μοιραστω μαζι σας να το βγαλω απο μεσα μου δεν ξερω γιατο