Originally Posted by
cookerman
Εγώ νομίζω πως ο νηματοθετης έχει κολλήσει στο δέντρο και έχει χάσει το δάσος..
Πολύ πρόσφατα χώρισα και εγώ με έναν άνθρωπο με τον οποίο ήμουνα 15 ολόκληρα χρόνια μαζί και κάναμε και δύο παιδάκια. Πολλοί ίσως θυμούνται την πρόσφατη ιστορία μου. Αυτή τη στιγμή είμαι ένα βήμα πριν από τα 40 ηλικιακά. Θα ήταν πολύ εύκολο να πείσω τον εαυτό μου πως στην ηλικία που είμαι είναι δύσκολο να ξεκινήσω πάλι από την αρχη Γιατί γυναίκες στην ηλικία μου βρίσκονται στη φάση που περιγράφεις.. Δεν το κάνω όμως. Οφείλω στον εαυτό μου να.με περιποιηθω, βγαίνω συνέχεια έξω με φίλους και φίλες και ναι, αναζητώ πάλι τον έρωτα. Αλλά δε βάζω στεγανά όπως εσύ..νομίζω πως κάνεις κακό στον εαυτό σου και σε κρατάς δέσμιο σε κάτι που δεν το αξίζεις. Αν είναι να βρεις κάτι που ΑΞΙΖΕΙ άσε τον εαυτό σου ελεύθερο από προκαταλήψεις και στερεότυπα. Ο πραγματικός έρωτας είναι εκεί έξω, αρκεί να τον ψάξεις με την καρδιά σου και όχι με τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Είναι πολύ προτιμότερο και υγιές να βρεις μια γυναίκα που θα σε γεμίσει ψυχικά και σωματικά και ας έχει και παιδί, από το να βρεις κάτι συγκεκριμένο που δεν ξέρεις αν θα σου προσφέρει τελικά αυτό που θέλεις.. Ο έρωτας δεν έρχεται κατά παραγγελία παρα μόνο στο Χρυσό Κουφετο, και τότε δεν είναι έρωτας είναι συνθήκη. Πρέπει νομίζω να ψάξεις μέσα σου και να δεις αν θέλεις πραγματικά να ζήσεις κάτι όμορφο για το οποίο ίσως και να χρειαστεί να περιμένεις, ή αν θέλεις να ικανοποιήσεις μια κοινωνική συνθήκη για να μη νιώθεις εν τέλει μειονεκτικά.
Ο καθένας μας εχει τα κριτήρια του για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα της/του επιθυμητής/του συντρόφου.. Ασε τον εαυτό σου ελεύθερο φίλε μου, βγες έξω, διασκέδασε, μάθε να ξεχωρίζεις το παροδικό από αυτό που έχει μέλλον και απλά κάνε την επιλογή σου χωρίς στεγανά...