E τοτε δεν θελει να το κοψει νομιζω ισως να φοβαται γιατι εφαγε τα μουτρα της με τον πατερα του παιδιου
Printable View
Ναι αλλά υπάρχουν δύο ενδεχόμενα εδώ. Ή να στο είπε γιατί θεωρεί οτι καίγεσαι για σεξ και το χρησιμοποιεί κάπως ως "κόλπο" για να σε κρατήσει ή να στο είπε γιατί αμφισβήτησες ή ένιωσε εκείνη πως αμφισβήτησες οτι σε θέλει, οπότε ήθελε να σου δείξει οτι δεν είναι έτσι κι ότι είναι διαθέσιμη.
Αν δεν έχει αρκετή εμπειρία και η ίδια και είχε και την τραυματική εμπειρία με τον πρώην μπορεί απλά να φοβάται πολύ να προχωρήσει και για αυτό να το αποφεύγει. Δεν πιστεύω οτι δεν ενδιαφέρεται για σένα, άλλα κάπως την βόλεψες με τα τηλέφωνα και γενικά με αυτού του είδους την σχέση που δημιουργήσατε.
Αν θες την συμβουλή μου, μην αφήνεις να αναπτυχθεί πολύ το συναισθηματικό κομμάτι προτού κάνετε μια κανονική σχέση, δημιουργεί μια ψευδή εικόνα σχεδόν φαντασιωτική και όταν ο ένας από τους δύο ή και οι δύο φοβούνται να προχωρήσουν μπορεί να εγκλωβιστούν εκεί ή και να απογοητευτούν πολύ όταν τελικά προχωρήσει η σχέση.
Στη θέση σου θα απέφευγα τα τελεσίγραφα, μην προσπαθείς να το εκβιάσεις το πράγμα, νομίζω οτι έτσι θα την τρομάξεις περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γίνει σαφές οτι δεν μπορείς να αρκεστείς σε αυτό που έχετε.
Τώρα για αυτό που λες οτι θες μια κανονική , απλή σχέση κτλ... θα σου πω χύμα τι σκέφτομαι κι αν νιώσεις οτι το παρακάνω πεσμου.
Πιστεύεις οτι θα μπορούσες να ανταποκριθείς σε μια κοπέλα γύρω στα 25 πχ, που θα είχε αρκετές εμπειρίες και θα ζητούσε κι αυτή μια απλή, όμορφη σχέση; Δεν θα τρόμαζες εσύ τότε; Θυμήσου πως είχες πολύ άγχος και εσύ για την συνάντηση με την κοπέλα σου, για το πως θα είναι, αν θα της αρέσεις, μηπως καταλάβει οτι δεν έχεις εμπειρία, μήπως ξενερώσει... φυσιολογικά είναι όλα αυτά, δεν τα αναφέρω ως κάτι παράξενο απλά θέλω να πω πως με αυτή την κοπέλα όσο κι αν λες οτι ενοχλείσαι που δεν συναντιέστε κτλ, κι εσύ βολεύτηκες, ξέχασες το δικό σου άγχος και ασχολείσαι τώρα με τα δικά της. Εννοώ οτι μοιάζει να έχετε κάτι κοινό... τον ίδιο φόβο ή διστακτικότητα αν θες. Ίσως για αυτό βρέθηκε η συγκεκριμένη στον δρόμο σου κι όχι κάποια άλλη. Απλά φαίνεται οτι εσύ είσαι πιο έτοιμος πια για το επόμενο βήμα.
πιθανων!!!!
Σαν αγορακι κι εγω, καιγομαι για σεξ..... δεν το κρυβω. Δεν εχω κανει οποτε ανυπομονω να δω πως ειναι.
Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι. κοιτα οταν μου το ειπε να το ακυρωσουμε δεν εκρυψα την δυσαρεσκεια μου και μάλλον για αυτο μου το έγραψε αυτο
Περα απο τον πατερα του παιδιου δεν εχω ρωτησει για προηγουμενες σχεσεις, ισως να το κανω
Εχεις δικιο.... δεν νιωθω πως το παρακανεις. Λεγε μου χυμα οτι θες. το προτειμω. :)
Αρα τι μπορω να κανω τωρα;
Ναι πιθανων θα τρόμαζα. Πολυ. Οσο ελκυστικο να μου ακουγετε αυτο που είπες σιγουρα θα τρομαζα....
Δυστηχώς δεν είσαι ο μόνος σε αυτή την κατάσταση. Αυτό που λες ότι θέλεις μια απλή σχέση κλπ, δεν ξέρω αν υπάρχει έξω στην αγορά. Τα πράγματα είναι έτσι και χειρώτερα. Θα σου έλεγα ν' αρχίσεις να μαθαίνεις πράγματα γύρο από το θέμα και να μη πηγαίνεις εν αγνοία. Πολλές από τις συμπεριφορές των γυναικών σε τέτοιες καταστάσεις, έχουν αιτιολογία.
Κατ' αρχήν, χωρίς να γνωρίζεστε καλά καλά, χωρίς να την έχεις αξιολογήσει με βάση τις επιθυμίες σου και το σύστημα αξιών σου, προσπαθείς εναγωνίως να συνάψεις σχέση μαζί της, προφανώς διότι δεν υπάρχει κάποια άλλη στον ορίζοντα αυτό το διάστημα.
Δεν είσαι ηλίθιος, απλά έχεις άγνοια γύρω από το θέμα λόγο απειρίας και όχι μόνο.
Εγω ξερω παντως πως οταν εισαι ερωτευμενος , θελεις να εισαι συνεχεια με τον αλλο, καθε μερα αν ειναι δυνατον. Ε τωρα , οτι σου ανεβαλλε τοσες φορες τα ραντεβου σου κατι πρεπει να σημαινει αυτο... just saying...
Παντως προτιμοτερο ειναι να βρεις μια κοπελα που να σε θελει και να την θελεις, παρα να ειναι κατι μονομερες, μονο απο την πλευρα σου.
Όχι, αν δεν σου είπε από μόνη της καλύτερα να μην ρωτήσεις... θα σε ρωτήσει κι αυτή μετά και μάλλον είναι καλύτερα να το αποφύγεις για την ώρα. Αλλά φαντάζομαι θα μπορείς να καταλάβεις περίπου τι άτομο είναι από αυτό το διάστημα που μιλάτε.
Άρα λοιπόν, ίσως προστατεύτηκες κάπως με τον τρόπο που εξελίσσεται η ιστορία. Δεν ένιωσες εσύ ο φοβισμένος, βρέθηκε κάποια πιο φοβισμένη από σένα ίσως. Ο εαυτός μας ξέρει τι χρειαζόμαστε κάθε φορά ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε οδηγούμαστε τελικά εκεί που πρέπει. Αν θυμάμαι καλά την ιστορία σου, είχες πει οτι δεν είχες προηγούμενη εμπειρία, γίνανε λοιπόν κάποια μικρά βήματα έστω με την συγκεκριμένη κοπέλα. Στα λέω αυτά γιατί βλέπω οτι τα βάζεις πολύ με τον εαυτό σου και ίσως το θεωρείς και χαμένο χρόνο ο, τι έγινε, ενώ δεν είναι.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να μείνεις για πάντα εκεί. Και φυσικά θέλεις σεξ... αυτό έλειπε να μην θέλεις! :)
Οπότε η γνώμη μου είναι να αναγνωρίσεις τα βήματα που έγιναν, ώστε να μην έχεις θυμό με τον εαυτό σου κυρίως και να διεκδικήσεις τα υπόλοιπα που λες. Όχι να τα εκβιάσεις με τελεσίγραφα, αλλά πρακτικά ας πούμε θα μπορούσες αν δε το έχεις κάνει ήδη να κάνεις μια κουβέντα μαζί της, να συζητήσετε για ποιον λόγο ακυρώνει τα ραντεβού πέρα από τις δικαιολογίες που βρίσκει για την έλλειψη χρόνου. Να της εξηγήσεις ήρεμα και χωρίς θυμούς το πώς νιώθεις. Αν επιμείνει οτι είναι καθαρά θέμα χρόνου, θα μπορούσες πχ να περάσεις εσύ από κει που μένει για λίγο ή θα ήταν καλό να την ρωτήσεις πώς βλέπει η ίδια να εξελίσσεται αυτή η σχέση αν δεν έχει ποτέ χρόνο.Ο καθένας μας όταν μπαίνει σε μια σχέση, δημιουργεί χώρο στην ζωή του για τον άλλον, κάτι άλλο αφήνει για να περάσει χρόνο μαζί του, να τον γνωρίσει. Εκείνη πώς το βλέπει αυτό; Μπορεί να το κάνει; Μπορεί να σου δώσει αυτόν τον χώρο;
Δεν θέλω να σου χρυσώσω το χάπι, μπορεί η κοπέλα στη δύσκολη φάση που βρίσκεται με ένα μωρό, να χρειαζόταν απλά ένα στήριγμα, μια γλυκιά κουβέντα ή κάποιον να της τονώσει την αυτοπεποίθηση κι εσύ της το έδωσες αυτό και να μην προχωρήσει τελικά σε σχέση. Από την άλλη μπορεί να σε θέλει όντως και να έχει πληγωθεί πολύ ή να φοβάται. Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις από τον τρόπο που σου φέρεται, που σου μιλάει κτλ.
Αν γίνει αυτή η κουβέντα μεταξύ σας και είναι εντελώς ξεκάθαρο το τι θες χωρίς εκβιασμούς, τότε δώσε λίγο χρόνο ακόμα να δεις την αντίδραση της κόβοντας όμως τα πολλά πολλά. Αν όντως έχει βολευτεί εκεί, όσο εσύ συνεχίζεις να της δίνεις μέσω της επικοινωνίας σας αυτό που θέλει, δε θα το αποφασίσει ποτέ να κάνει το επόμενο βήμα. Μπορείς πχ να της απαντάς στα μνμ ή στα τηλέφωνα αλλά να είσαι πιο μαζεμένος. Δεν χρειάζεται να μιλάτε όλη μέρα! Μην της φέρεσαι σα να έχετε σχέση. Πες της οτι σου αρέσει αλλά οτι αυτό που έχετε δεν το θεωρείς σχέση ακόμα. Ή μπορείς να της πεις οτι βαρέθηκες να την παρακαλάς και οτι το αφήνεις πάνω της να σου πει εκείνη πότε θέλει κι εσύ δεν θα ασχοληθείς άλλο.
Αν δεις οτι και τότε δεν διορθώνεται η κατάσταση, τότε απλά άστο και προχώρα. Εφόσον φτάσατε να πείτε και τέρμα εξαιτίας αυτού, αν είναι να κάνει κίνηση, θα την κάνει σύντομα.
Πάντως πιστεύω οτι αν κάνεις λίγο τον δύσκολο, δείξεις λίγο αδιαφορία ή οτι δεν ασχολείσαι πια τόσο πολύ μαζί της, αν σε θέλει όντως θα τρέξει εκείνη. Οπότε δοκίμασε λίγο κι αυτό για λίγες μέρες να δεις πώς θα πάει και βλέπεις...
Κοιτα. αυτη λέει πως με θέλει πολυ. Ξέρω πως κανει 2 δουλειες για να τα βγάλει περα γτ ειναι ανυπαντρη μαμα. Μιλάμε με μηνύματα συνέχεια και με πέρνει τηλεφωνο όπωτε μπορεί. Μεχρι και πονηρα μηνυματα εχουμε ανταλλαξει ;Ρ..... πολυυυυ πονηρα μηνύματα!!!
Αλλα καθε φορα μου αναβάλει το ραντεβου μας.....
Πορτοκαλιες υπάρχουν κι αλλου.... απλως δεν ειναι ευκολο να φαω πορτοκάλια.... για την ακριβεια δεν εχω πιει καν πορτοκαλαδα, αν καταλαβαινεις τι εννοω. Ακόμα και αν δεν κυλησει με αυτην, τουλαχιστον να πιω αυτην την πορτοκαλαδα επιτέλους τουλάχιστον να μάθω... τι γευση εχει
Όταν αναβάλει το ραντεβού, σου φαίνεται ότι αδιαφορεί ή ότι φοβάται;
Με έχει ρωτησει. Της ειπα πως ειχα 4 σχεσεις πιο πριν χωρίς να πω πολλα πολλα για αυτες.
Ναι σωστα θυμασαι. δεν ειχα ποτε κάποια σχέση, εκτός απο εκεινη την κοπελα που τα είχαμε εξ αποστάσεως για περίπου 9 μηνες.
Ναι θέλωωωω. πολυυυυ!!! :Ρ
Αυτό το κανω. Ακομα και να τελειωσει εδω, μπορω να πω πως έκανα ενα τεραστιο βημα, και ισως στην επόμενη φορα να τα καταφερω... ή να πλησιασω ακομα πιο κοντα.
Θα κανω αυτην την κουβεντα μαζί της, ευχαριστω. Θα την ρωτησω όπως τα γράφεις
Αυτό φοβαμαι. Πως θελει μοναχα αυτο. Να πει σε κάποιον μια γλυκια κουβέντα και τίποτα αλλο.... :(
Αν και μου μιλάει σαν να θέλει κατι παραπάνω οποτε δεν ξερω.
Σημερα το έκανα αυτο. Μιλησαμε ελάχιστα σήμερα. Το απόγευμα μόνο που της ζήτησα να περάσει για λιγο απο την δουλεια μου να την δω αλλα μου είπε πως ειναι δύσκολο γτ σχολουσε 10:30 κι εγω απο τις 11 μέχρι της 12 κλεινω ταμειο.
Θα το δοκιμασω αυτο. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές σου