-
paidia to pira shmera.. stis 7 twra to apogeuma... eimai polu xalia.... exw tromero ponokefalo me kefalalgia kai niotho to soma mou na keei...!! den antexw auth tin katastash......
sorry gia ta greeklish den mporw oute na grapsw apo tin entash pou exw.... :(
den mporw egw na sinexiso auto to pragma......
edit: auth tin stigmh es8anome dunatous ponous stin kardia kai fountoma sto prosopo...
sinexizo me to cipralex... pou me voithise na mou fugoune ta psuxosomatika... alla anisixo oti epidinothikan h ideolipsies... logo entonou anxous... den kserw ti allo na kanw... niotho katestramenos... fovame toso polu to seroxat.....
-
παιδιά τώρα είμαι σε φάση μαστούρας.... δηλαδή αν είμαι έτσι από την πρώτη μέρα στον ένα μηνα πως θα είμαι? δεν έχω άγχος τώρα αλλα νιώθω πολύ υπνηλία.... :/
-
Τελικα ξεκινησες και τα 2 μαζι ή εκοψες εστω το σιπραλεξ ? Απο το ηδη αγχος σου ενιωσες πιο εντονα το σωμα σου νομιζω, δεν ειναι και παρα πολυ "σκληρο" σκευασμα το σεροξατ. Αν μιλουσες περισσοτερο για τις ανησυχιες σου περι υγειας σε ειδικο ισως να βοηθουσε και με την αγωγη.
Καλη ημερα.
-
το σεροξατ με εκανε να νοιωθω το ιδιο οπως περιεγραψες... ζαλαδες, πονοκεφαλοι, ολη μερα υπνηλια και μια αισθηση οτι ειμαι μαστουρομενος, οντως δεν παιζει να το ξαναπαρω αυτο το χαπι!!!!
-
δεν έκοψα το cipralex...! όλο το βραδυ δεν κοιμήθηκα... σήμερα έχω μια δυσκολία στην αναπνοή μαζί με δύσπνοια... :/