την κυριακη επισης ξεχασα να παρω εφεξορ κ δεν καταλαβα καμια διαφορα...δλδ δεν ειχα κατι παραξενο..ολα καλα..το ξαναπηρα την Δευτερα..
Printable View
την κυριακη επισης ξεχασα να παρω εφεξορ κ δεν καταλαβα καμια διαφορα...δλδ δεν ειχα κατι παραξενο..ολα καλα..το ξαναπηρα την Δευτερα..
Ανξιους τρωω την αρτα και τα γιαννενα μετα το εφεξορ και ευτυχως που χω καλο μεταβολισμο αλλα οτι το βλεπω πως θα με πειραξει σαχαρο αν συνεχισω ετσι στα γλυκα το βλεπω καλα και η χοληστερινη ειναι 230
e μειωσε κ συ ρε πουλακι μου!!στο χερι σου ειναι...
αντι για πολλα γλυκα γεματα λιπαρα τρωγε λιγο μελι ...κ βαζε στα ροφηματα ζαχαρινη!
δεν σε παει το εφεξορ με το ζορι να φας γλυκα..
δεν κανει τετοια το εφεξορ ρε..κατι αλλο ειναι.
Ναι μαλλον συναισθηματικη υπερφαγια δυστυχως.
ναι ρε συ γιατι κανεις απο οσους παιρνει εφεξορ δεν μου ειπαν κατι τετοιο κ γενικα βλεπω κ μενα...δεν τρωω παραπανω..ισα ισα δεν πειναω κιολας...εχω αδυνατισει τελικα.
κανει ψυχοθεραπεια?
Ψυχοθεραπεια ε δυστυχως δεν βρηκα ανθρωπο καταλληλο πολυ εκμεταλλευση και ειμαι ανθρωπος ευκολος γενικα!
ισως αν γινοταν παραλληλα ψυχοθεραπεια να υπηρχε μεγαλυτερη βελτιωση..δεν ξερω βεβαια...συνεχισε το φαρμακο σου κ προσπαθησε να βαζεις μια τσιχλα οταν βλεπεις οτι θες να φας παλι ή πινε πολυ νερο..που κανει κ καλο..
προσπαθησε να μην τρως τοσο , ξερω ειναι δυσκολο..εγω καμια φορα οταν εχω πολλη ορεξη(πχ παραμονες περιοδου κλπ) για να διατηρησω το βαρος μου, κοβω τις μεριδες στο μισο.
αλλοι ρε μακ ξεχνανε να το παρουν 1 μερα κ νιωθουν παραξενα..τι φταιει?
Α , ανξιους , κι εγω το ιδιο κανω , σηκωνωμαι απ το τραπεζι μισοπεινασμενος , διοτι η διαδικασια για το αισθημα της χορτασης για να ' σταλει ' στον εγκεφαλο κανει 20 λεπτα , οποτε μετα απο 20 λεπτα ανακαλυπτεις οτι εισαι χορτατος ...... γλυκα δεν τρωω , η ζαχαρη ανοιγει την ορεξη .......δεν μαρεσουν κιολας ......
κ γω παντα σηκωνομαι απο το τραπεζι κ πειναω..μαλιστα δεν αντεχω το φουσκωμα του φαγητου...
ποτε δεν τρωω πολυ..ποτε δεν εχω φαει κ να νιωσω αυτο που λενε "εσκασα"...δεν το κανω με φοβιζει αυτη η αισθηση..θελω να νιωθω ανετα..
εγω τρωω κ μετα κανω κοιλιακους, αν ετρωγα κ ειχα σκασει..δεν θα μπορουσα να κανω τιποτα μετα.