σοβαρα; αυτή είναι η αποδειξη σου;
Printable View
σοβαρα; αυτή είναι η αποδειξη σου;
Ε ναι τι περίμενες βιβλία δε διαβάζω κ γράμματα μέχρι το δημοτικό
Ψηλε καληνύχτα πέφτω για ύπνο αύριο δουλειά
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
αντε ρε καλη εργασια και υγεια να εχεις πανω απ' ολα
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
...............
ετσι μπραβο αυτο κατι ΣΑΝ ΝΑ αρχιζει να μου θυμιζει..τωρα καταλαβα τι παιζει καλα που μου ανοιγεις τα ματια,,,,,,,,,,,,,,
απο αυτο μπορει να καταλαβει κανεις αυτο που ελεγα ως συνηθως ΠΡΟΣΕΞΤΕ αυτους που τα χω μαζι τους και θα βγαλετε τα συμπερασματα σας κοιταξτε τι συμβαινει καθε φορα που τα εχω με καποιον.
αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει για πιο λογο καθεσε εδω και ασχολεισαι μαζι μας αρα εσυ ασχολεισαι.....και γω να σου πω κακως σου απαντω...
Αφηστε τα μυνηματα να καταλαβουμε τι γινεται.
caξe sto badoo φιλε καλυτερα λιγο δυσκολα θα βγαλεις γκομενα σε αυτο το σαιτ...οκ κεγω θα ηθελα μια με ιδιο 'προβλημα' αλλα ειναι αλλο σαιτ αυτο.γνωμη μου...an k genika εγω εχω καταληξη οτι με τις γυναικες προτιμω την ησυχια μου πιο πολυ γτ οποτε κανω κατι συνεχεια αγχωνομαι κανω οικονομια για να εχω λεφτα καθαριζω συνεχεια το σπιτι κανω διαιτα κτλ κ χανω ετσι την προσωπικοτητα μου π ειναι χυμα...οχι οτι ομως στραβα κουτσα δεν πρεπει να χασουμε την 'επαφη' μας με τις γυναικες γτ αυτες μας καθαριζουν το μυαλο καλυτερα κ απο τα φαρμακα π λεει ο λογος...